Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΑΣ

Η ΠΡΑΞΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΚΝΥΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ -ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΦΥΛΗ 'Η ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ, ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΛΟΓΙΚΗ, ΙΣΧΥ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΩΣ-ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ, ΑΝΩΦΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΩΣ.

Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ -ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ- ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ" ΕΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥ ΠΑΝΙΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΦΕΡΝΕ, ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΝΑΡΤΗΘΗ.

ΤΟ ''ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΖΕΣΘΑΙ'' ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΗΡΩΪΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ. Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΗΥΤΟΘΥΣΙΑΣΘΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΑ ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΠΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ (ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΡΩΟΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ), ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ, ΗΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΔΕΙΚΤΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ. ΔΗΤΕ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ Τ' ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ: "ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΟΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ". ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΤΟΥΡΚΟΜΕΡΑΚΛΩΝΟΥΝ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΟΠΟΡΝΕΙΑ (ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ, ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ, "ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ" CLUBS, ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ), ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΣΑΝ ΟΜΟΝΟΙΑΚΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΝΤΑΗ ΜΕ ΤΑ ΛΥΓΙΣΜΕΝΑ ΓΟΝΑΤΑ (ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ).

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΣΗΜΑΙΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΗΤΟΙ, ΗΤΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟΣ.

ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΕΑΝ, ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΕΠΕΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΘΕΤΕ ΑΝΟΗΤΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΗ 'Η ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑ ΠΑΝΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΘΑ ΩΡΓΑΝΩΝΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ 'Η ΘΑ ΕΦΗΥΡΙΣΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΟΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΗΤΟ ΔΗΛΑ ΔΗ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ; ΗΤΟΝ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΦΤΥΣΕ; Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ. ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΙΤΗ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ "ΛΟΓΙΚΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ -ΚΑΙ ΜΗ- ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΕΛΗΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΩΣ. ΜΕΓΑ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ Ε.Σ. ΕΔΩ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΗΡΩΪΣΜΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΟΓΩΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΣ. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΙΣ, ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ, ''ΝΤΑΗΛΙΔΙΚΕΣ'' ''ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ'' (ΨΕΥΤΟΑΝΔΡΕΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ''ΧΟΥΓΙΑ'' ΠΟΥ ΕΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ''ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ'' ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΦΙΣΤΑΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΕΥΡΩΠΙΔΟΥ (ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΕΚΛΙΝΕ ΤΑ ΜΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΑΒΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΥΠΟ. Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ, ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΥΠΟΣΤΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΙ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΙΟΣΗΜΙΤΙΚΑ -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΑ- ΦΥΛΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΟΙ-ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΫΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ, Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΣ. ΑΝΕΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΜΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝ, ΟΠΩΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 'Η Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ.

94 σχόλια:

  1. Ρε παλιομαλάκα....δεν σου είπαν ακόμα να κόψεις την πρωινή?...
    Δεν αφηνεις ήσυχους τον Θεμιστοκλή και τον Λυκούργο ...? Ούτε μια τριχα απο τ΄αρχιδια τους δεν είσαι παλιομογγόλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά με τις μαλακίες σου ανεβάζεις την επισκεψιμότητα. Καλό κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τον παπαρίδη...τυχαια το ανοιξα το μπλογκ και εχω φρικαρει ...Τόοοση μαλακία πια που να χωρέσει μου λες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κριμα που ανθρωποι σαν κ σενα ανεπνεουν το ιδιο οξυγονο που ανεπνεε ο σολομος. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουρκομογγόλος είσαι εσύ που υποστηρίζεις τα τουρκάκια όχι ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ήμουν ικανοποιημένη αν μου δινόταν η ευκαιρία να σε παραδώσω με τα ίδια μου τα χέρια στους συγγενείς του Σολωμού.!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πουστη τουρκοσπορε γαργαρες μπεταντιν εκανες πριν πιασεις στο γαμωστομα σου τον ΣΟΛΩΜΟΥ? ακου δεν εκανε κατι καλο για την πατριδα του, ηλιθιε, εδειξε σε ολοι την υφηλιο τι επικρατει στο ψευδοκρατος τι καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων γινεται και τι μογγολοι ζουν στα χωματα μας. επισης μας υποδεικνυει τι φιδια εχουμε κρυμμενα σαν και του λογου σου στον κορφο μας. Μην ξαναποσταρεις πουθενα θα γαμηθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λες ρε Χουντικέ; Επειδή οι δικοί σου Προκάλεσαν την τραγωδία της Κύπρου θεωρείς αναρχική πράξη την πράξη ηρωισμού που δεν ακολουθεί στρατιωτικά παραγγέλματα; Φασίστα ε Φασίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή εσείς κύριε αρθρογράφε και οι όμοιοί σας που τα σκέφτεσε όλα με αρχαίο ορθολογισμό και στρατιωτική πειθαρχία τι έχετε καταφέρει να οργανώσετε για την πατρίδα; Μόνο Χούντες μας έχετε φορτώσει στο σβέρκο.

    Δηλαδή μια αγωνιστική πράξη αν είναι αυθόρμητη, τη στιγμή που όσοι το σκέφτονται σοβαρά δεν έχουν κάνει τίποτα, πρέπει να χαρακτηρίζεται με αυτό τον τρόπο; Και εσείς κύριε ήσασταν στο κρεβάτι των προγόνων τους για να ξέρετε με πιον πήγαν που μου τα θέτετε όλα σύμφωνα με τη φυλετική προέλευση, δηλαδή σύμφωνα με τις ναζιστικές θεωρίες;

    Μαύρο στο Φασισμό σας, δε σας άρεσε διότι φάνηκε σαν πράξη αντάρτικη και δεν αρέσει αυτό σε εσάς που μόνο ζημιά έχετε κάνει στην πάτρίδα.

    Όχι κύριε, ζήτω οι Έλληνες ήρωες, κάτω οι Φασίστες!

    http://www.youtube.com/watch?v=auSuFaHmGlY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι μας λεει αυτός ρε παιδιά?
    Τους έκανε να χεστούν επάνω τους ο Σολωμός
    Χέστηκαν τόσο πολύ επάνω τους ώστε τον δολοφόνησαν, και έδειξαν σε όλο τον κόσμο πόσο "Ευρω-πέη" είναι...

    Αυτός έμεινε στο τσιγάρο που κάπνιζε...

    Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Σολωμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ..ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ!ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αρχαϊζουσα, αρχαιοπρεπης γραφη σου νομιζεις οτι καλυπτει την αμορφωσια του φασιστα;παρ'ολο που δεν ασχολουμαι με φασιστοειδη, εισαι τοσο φασιστοειδες που αξιζεις τη ροχαλα ολων μας.Τα επιχειρηματα σου ειναι τοσο γελοια οσο γελοια νιωθουν οι ανθρωποι που σε γεννησαν και σε μεγαλωσεαν βλεποντας πως καταντησες.Το μοναδικο νεοπορνειο της υποθεσης ειναι οχι τα "σκυλαδικα οπου ακουγονται φαιδρα ασματα",αλλα το κεφαλι σου που κατεβασει φαιδρες αποψεις ποτισμενες οχι απο "αλκοολ και νικοτινη" αλλα ναζιστικες ιδεολογιες και και ψευτο-Ελληναραδικες - εθνικοφρονο-πατριωτικες μαλακιες. Οσοι σε βριζουν κανουν λαθος.Ειναι εξ'ισου φασιστικο μ'εσενα να βριζουν εναν αρρωστο ανθρωπο που στο κεφαλι του κουβαλαει ολη τη σκονη του κοσμου και πολλα κιλα σκατα.
    Μετα τιμης,
    Αλλεργικος στους Φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυσίες σαν αυτές, δίνουν έναυσμα στις ψυχές και στο μυαλό μας να συνεχίσουμε την αντίσταση και το αγώνα!

    Αυτό προσέφερε ο χαμός του Σολωμού στον Κυπριακό Ελληνισμό και στον Ελληνισμό γενικότερα, μια και αναρωτιέσαι.

    Αν μπορείς και όχι αν θέλεις, κάν'το και εσύ. Αλλά που... θέλει πολλά κιλά ...... για να βαδίσεις αυτόβουλα στο θάνατο σου, όπως έκανε ο Σολωμού.

    Ήρωας δεν είναι κάποιο υπερφυσικό ον και σίγουρα δεν είναι αυτός που δεν φοβάτε τίποτα και δεν τον νοιάζει αν θα πεθάνει. Αυτός είναι απλά τρελλός.
    Αντίθετα ήρωας είναι ο κάθε ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ξεπερνάει τους φόβους του και κάνει αυτό που τον ωθεί η αγάπη για το έθνος και την πατρίδα του και το καθήκον προς αυτή. Και αυτό έκανε και Σολωμού.

    Αλλά τι σου λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πραγματικά αν σε έβλεπα έξω παλιομπασταρδε θα σου έσπαγα το κεφάλι παλιομαλακα κατι τετοια καθικια σαν εσένα ειναι που το παίζουν μαγκες μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε φταις εσύ κακόμοιρο. Ο πατέρας σου φταίει που σε βάραγε πολύ στο κεφάλι όταν ήσουν μικρός... Αν και είμαι σίγουρος ότι εσύ γεννήθηκες απο μαλακία κι όχι απο γαμήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ, ΑΡΜΟΖΟΝΤΑ ΣΕ ΨΥΧΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    Η ΜΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗ ΣΤΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΦΙΝΩ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΗΝΩ) ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

    ακου δεν εκανε κατι καλο για την πατριδα του, ηλιθιε, εδειξε σε ολοι την υφηλιο τι επικρατει στο ψευδοκρατος τι καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων γινεται και τι μογγολοι ζουν στα χωματα μας.

    ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ «ΥΠΟΧΕΙΡΗΜΑ», ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ? ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΣ._

    ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΗΜΙ-ΗΛΙΘΙΑΣ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΝΗΣ:

    θα ήμουν ικανοποιημένη αν μου δινόταν η ευκαιρία να σε παραδώσω με τα ίδια μου τα χέρια στους συγγενείς του Σολωμού.!!!!...

    Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΩΔΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ, ΑΥΤΗ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ «ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ», ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ «ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ», ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ EMAIL ΣΤΟ kallichoron_frear@yahoo.gr, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖΟΓΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΤΡΑ ΧΥΣΙΚΛΟΥ ΚΟΡΗ ΤΣΑΤΣΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «GREECE», e-mail: ethnikathemata@googlemail.com, http://greeknation.blogspot.com/ ΚΑΙ …ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ, ΝΑ ΤΑ «ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ «ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ».

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΣΒΙΟ ΗΜΙΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ:

    πραγματικά αν σε έβλεπα έξω παλιομπασταρδε θα σου έσπαγα το κεφάλι παλιομαλακα κατι τετοια καθικια σαν εσένα ειναι που το παίζουν μαγκες μαλακα

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΝΙΚΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣῌ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ «ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ» Τ΄ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.


    - ΤΑ ΕΠΙΛΟΙΠΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι λες μωρη ΚΑΡΙΟΛΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ...ΚΑΛΛΙΧΩΡΟΝ ΦΡΕΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕΙΣ...

    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε πρακτοράκια ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο θεμιστοκλης και ο λυκουργος σε γαμανε καθε μερα ρε μαλακα!!Οι τουρκοι απο απεναντι σε γαμανε!!ετοιμοι να μας φανε ειναι!και εμεις σαν ελλαδα τι κανουμε?βγαζουμε μαλακες σαν κι εσενα ανθελληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. eisai k polu malakas! ntropi s p eisai ellinas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οποιος διαβασει την ολη συζητηση θα καταλαβει γιατι η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορει να αναπτυχθει μνευματικα, οικονομικα,κοινωνικα κ.α.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εμεις ιδιοι δεν μπορουμε να κατανοησουμε το τι μας φταει τι παει στραβα και μαλωνουμε μεταξυ μας με τοσο μισος που δεν ......το καταλαβαινω αυτο το πραγμα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι δεν αποδεχεστε την γνωμη καποιου πολιτη,ακομη και αν δεν μας αρεσειγιατι αντιδρατε ετσι δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να πει το στραβο του και το αναποδο του.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.και κατα την ταπεινη μου γνωμη χειροτεροι απο ολους αυτους που θελουν να ονομαζονται ΕΛΛΗΝΕΣ και κανουν τα αδυνατα δυνατα για να δουν αυτο το κρατος στον πατο ειναι οι πολιτικοι ,ναι οι πολιτικοι οχι ολοι βεβαια αλλα οι περισσοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλιστα. Αν και ο σοφός λαός λέει, πως όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, να απαντήσω.

    Θέμα πρώτον. "Οι Κύπριοι είναι μπάσταρδοι σε αντίθεση με τους Έλληνες." Σε τόση σωρεία αποδείξεων δεν μπορώ να αντιμιλήσω.

    Θέμα δεύτερο. "Ο Σολωμός δεν είχε στόχο άλλο παρά μόνο την υποστολή μιάς σημαίας, άρα δεν είναι ήρωας παρόλο της αυτοθυσίας". Η σημαία είναι ιδέα, και "δια τους Eλληνας Υπέρ την Νίκη η Δόξα". Έτσι όπως λές ο Λεωνίδας αυτοκτόνησε με 300 Σπαρτιάτες και στέρησε τη Σπάρτη απο τον στρατιωτικό της βασιλειά, άρα ήταν ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σὲ ὄσους θεωροῦν τὸν ἄνανδρο γαμιόλη τσιγαρόπουστα Σολωμο ἥρωα, ἀς στείλῃ ὁ ἀγαθότατος Σατανᾶς ταχυφάγους καρκίνους-ἐξπρὲς, ὥστε τὸ γαμώκρεάς τους νὰ σωριαστῇ στὸ πάτωμα σὰ γερασμένος κορμὸς σεκόγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιους να θεωρήσουμε ήρωες ρε μαλάκα τον ράλλη ή τους ταγματασφαλιτες...

      Διαγραφή
  25. Αναζητώντας πληροφορίες για τον Σολωμό Σολωμού είχα την ατυχία να πέσω στο συγκεκριμένο κείμενο.Ένα κείμενο που με την πρώτη ματιά δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε από μορφωμένο άνθρωπο,στο οποίο η γνώση είναι φανερή,όχι όμως και η κριτική σκέψη.Πολλοί θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τον κειμενογράφο και ως προγονόπληκτο με τόση εκτίμηση που δείχνει να τρέφει για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο και όχι αδίκως.Πιστεύω ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το ποιός είναι ήρωας και ποιός όχι και τα δικά σου επιχειρήματα ,για τα οποία περηφανεύεσαι ,δεν σημαίνει ότι είναι ορθά ή ότι πρέπει να βρούν σύμφωνους τους αναγνώστες.Δεν θα ήθελα να παραθέσω βρισιές και μπινελίκια παρόλο που είμαι αντίθετος με τις απόψεις και παρόλο που φαινόσουν άνθρωπος με επίπεδο,το επίπεδο αυτό φάνηκε από τα βρισίδια και τις βαριές κουβέντες που εξαπέλυσες ακόμα και σε αναγνώστες που δεν σε έβρισαν καθόλου.Όσον αφορά τα λόγια σου γις τους νεοΈλληνες και για τον τρόπο διασκέδασης,αφού σε ενοχλούν τόσο, προτείνω να πας σε μία άλλη χώρα,όπου ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους να αρμόζουν στο γούστο σου.Δηλαδή να διασκεδάζουν ακούγοντας αποκλειστικά κλασσική μουσική,πηγαίνοντας σε ποιητικές βραδιές,σε εκθέσεις γλυπτών και ζωγραφικής και σνομπάρουν και υποβιβάζουν καθετί διαφορετικό,αυτά δηλαδή που πιστεύω ότι κάνεις και εσύ.Άνθρωποι δηλαδή,που υποδύονται τους κουλτουριάρηδες,προσποιούνται ότι έχουν κάποιο επίπεδο και το παίζουν ανώτεροι απο τους λαικούς ανθρώπους,με λίγα λόγια ψεύτικοι άνθρωποι.Ο δικός σου δείκτης νοημοσύνης γίνεται κατανοητός απο το γεγονός ότι αναφέρεσαι εκτεταμένα στο τσιγάρο και κυρίως στο τσιγάρο του Σολωμού.Για εμάς λοιπόν τους πατριώτες και εθνικιστές όπως λες ο Σολωμός είναι ήρωας,η υποστολή της σημαίας είναι ανούσια αλλά ο Τούρκος θα θυμώσει,η σημαία δεν είναι χρωματιστό πανί,αλλά σύμβολο.Πήγαινε λοιπόν να κραυγάσεις στο σαλόνι σου τα αγαπημένα σου συνθήματα: Ζήτω ο Βασιλιάς ,Ζήτω ο Παπαδόπουλος κτλ. και μην αναφέρεσαι στον Σολωμό και στις ειδικές δυνάμεις,σε άντρες δηλαδή με αρχίδια.Επίσης είναι φανερό ότι δεν έχεις περάσει από τον ελληνικό στρατό,που σημαίνει ότι είσαι ή μανταμίτσα ή αδερφάρα ή λιποτάκτης.Τέλος θα ήθελα να επισημάνω να μην βρίζεις ακατάσχετα γιατί απο μία οθόνη και η γιαγιά μου μπορεί να το παίξει εξολοθρευτης!

    Ένας 18χρονος Νεοέλληνας,που έχει πάει και σε μπουζούκια και κλαμπ και έχει κατηγορηθεί και ως εθνικιστής...

    "Αν η αγάπη μου για την πατρίδα ταυτίζεται με την λέξη εθνικιστής,τότε είμαι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ἐμετικὲ ὑπάνθρωπε τσιγαρόπουστα σκυλόγυφτα, γαμῶ τὰ μάτια τῆς πόρνης ποὺ σὲ γέννησε καὶ γαμῶ τὸν αἰώνιο ὕπνο τῶν παππούδων σου. Ἀπὸ τὰ γραφόμενά σου ἐξάγεται ἀβίαστα ὅτι εἶσαι ἕνα θηλυπρεπὲς ἀμόρφωτο φλωρομοῦνι ποὺ ἀποζητᾷ -λόγῳ συγχύσεως προσωπικότητος προκληθείσης ἀπὸ κληρονομικῶς μειωμένα ἐπίπεδα τεστοστερόνης στὸ αἶμα καὶ ἀπὸ συστηματικὸ κωλοδαχτύλωμα κατὰ τὴν γαλουχία ἀπὸ τὴν ἴδια σου τὴ μᾶννα- μία ψωλοχυμένη ταυτότητα στὸν βουρκώδη νεοελληνοχριστιανικὸ ἐθνικιστικὸ χῶρο. Εἶσαι ἄλλο ἕνα ἀνεγκέφαλο ἀνθρωποειδὲς ἀρχίδι ποὺ ὑποκλίνεται μπροστὰ στὸ γαλανόλευκο γαμώπανο μὲ τὸν ψωλοχυμένο λευκὸ σταυρὸ καὶ συγκλονίζεται, σὰν παρθένο κοριτσάκι ποὺ τοῦ πρωτοχουφτώνουν τὸ γκῶλο, ἀκούγοντας ἕνα μίζερο ὕμνο ἀφιερωμένο στὴν πόρνη ἐβραιοχριστιανικὴ ἐλευθερία.

    Εἶσαι ἄλλη μία πουστοβανίλια ποὺ ἔχει μπερδέψει τὴν Ἑλλάδα μὲ τὰ μπουζούκια, τὸ τσιγάρο, τὸν καταγαμημένο Ἑβραῖο λιγδοσάλιαγκα Ἰησοῦ Χριστὸ καὶ τὸν βρωμερὸ χριστιανικὸ στρατὸ κατοχῆς τῆς κοιτίδος τοῦ φωτὸς. Χύνω μὲς τὸ Νάμα ποὺ πίνεις καὶ σοῦ γαμῶ τὰ πάντα-ὅλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η μόνη πουστάρα ,γεννημένη από πόρνη μάνα είσαι εσύ που το παίζεις άντρας από τον υπολογιστή σου παλιαδερφή και πρέπει να είσαι και μεσήλικας το λιγότερο.Δηλαδή μεσήλικη πουστάρα.Βρίζε όσο θες από το pc,δεν φταίς εσύ που έγινες βλάκας,ηλίθιος,φελός και κυρίως αδερφάρα,οι γονείς σου φταίνε που σου έμαθαν ότι οταν είμαστε ανώνυμοι βρίζουμε αλλά από κοντά κάνουμε τις κυρίες.Καημένο μουχλιασμένο μυαλό,είσαι για λύπηση πανίβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καταρχας δεν ειναι ο καταληλος τοπος να βριζεται με τετοιο τροπο. Ο καθενας κρινει καποια πραγματα με το δικο του τροπο! Εγω ειμαι Κυπριος και θεωρω τον Σολωμο Σολωμου ΗΡΩΑ, και ειλικρινα ανατριχιαζω οταν βλεπω βιντεο η οταν διαβαζω για εκεινη την μερα που επεσε ο Σολωμος. Παρ' ολα αυτα δεν θα κατακρινω αυτον που ανοιξε το blog απλα θεωρω την αποψη του πολυ λανθασμενη. Δεν χρειαζομαι επιχειρηματα για να πιστω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ηρωας. Μεσα στη ψυχη μου Ο Σωλομος Σολωμου ειναι απο τους μεγαλυτερους ηρωες τησ Κυπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (Είναι κρίμα να βλέπεις σε ένα άτομο συγκεντρωμένη επαρκή γνώση-αν και αυτή έξυπηρετεί την προγονοπληξία και την δημιουργία ψευδαίσθησης κύρους στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον τρόπο που μεταχειρίζεται-χωρίς να συνοδεύεται καθόλου απο κριτική ικανότητα αλλά και από υγιείς αντιλήψεις).Ο Σολωμός Σολωμού ήταν ΗΡΩΑΣ!Θύμησε στα φιλελεύθερα έθνη τον αγώνα για την ελευθέρια τους.Τίμησε την πατρίδα πέφτοντας στο χώμα ΤΗΣ.Η Κύπρος δεν έπρεπε να ανήκει ούτε στο 1/4 του 4ου της στους Τούρκους.Ο Σολωμού έκανε αυτήν την πράξη ακριβώς για να δείξει πως η Κύπρος είναι όλη Ελληνική!Ήθελέ να δείξει έτσι πως στο σημείο που είναι δεμένο αυτο το κόκκινο πανί έπρεπε να κυμματίζει η (γαλανό)λευκη σημαία.Μπορεί,όπως εσύ θές να λες,η πράξη του να μην πρόσφερε και να μην άλλαξε κάτι στην επικρατούσα καστάση αλλά σίγουρα πρόσφερε πολλά στην αφύπνιση του ελληνικου έθνους.Οι βρωμόκότες τα τουρκαλάκια(δεν αξίζει καν κεφαλαιό το όνομα τους)απλά από μακριά έδωσαν ένα τέλος στον ενοχλητικό αγώνα, ένα τελος σ αυτή την ενοχλητική γι αυτούς ελληνική ύπαρξη-καταφεύγοντας στους γνωστούς δειλούς,αηδιαστικούς τρόπους τους,όπως στήν περίπτωση του Ισαάκ σχηματίζοντας έναν όχλο πάνω απ τό κεφάλι του χτυπούσαν όλοι μαζί με τον πιό αποκρουστικό κ συνάμα εξευτιλιστικό τροπο το άτυχο κ εξαίρετο πρότυπο αλληλεγγύης, θύμα.Μα ο Σολωμός δε μάσησε καθόλου κ δεν τον ένοιαξε το επακόλουθο.Μέσα του ήξερε ήδη της συνέπειες μα η αγάπη για την πατρίδα τον έσπρωξε έξω από τα κατεχόμενα.Την απόφαση την πήρε η ψύχη του...η ηρωική ψυχή.Η ψυχή των Ελλήνων, η ελληνοκυπριακή ψυχή!Ο Σολωμός Σολωμού.ΔΕΝ ξέχασε ποτέ με πόσο αισχρό τρόπο καταλήφθηκε ένα κομμάτι της.ΔΕΝ ξέχασε ποτέ πως πρέπει να φέρονται σε έναν τόπο.ΔΕΝ ξέχασε ποτέ τι χρώμα είχε κάποτε.ΔΕΝ ξέχασε ποτέ σε ποιόν ανήκει η πατρίδα!Ο Σολωμός Σωλομού ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ!Ο Σολωμός Σωλομού είναι ΗΡΩΑΣ!!

    (YΓ:1Σολωμέ kerdises mia 8esh sthn aiwniothta anapausou en eirhnh anamesa stous hrwes.
    2.elpizw na kaluya tis perissoteres alla kai twn perissoterwn tis pepoi8hseis
    3.Gia tous filous alla k gia osous endiaferontai na antalla3oume mz apoyeis alla k na moirastoume th sugkinish mas gia diafora 8emata 8a me vreite xwris na xreiastei n ya3ete idiaitera, me to onoma Goulias
    4.eumolpe pws to dialo se lene go fuck..
    4.euxaristw 8erma gia thn prosoxh sas.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε καθαρμα, δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να σπηλωνεισ τη μνημη ηρωων σαν το ΣΟΛΩΜΟ!!
    ΗΡΩΑΣ εινα ρε αφου πολεμησε[δινοντασ και τη ζωη του] με το δικο του τροπο για τα ιδανικα του! το παλιοπανο που πηγε να κατεβασει πρεσβεβει τισ αξιεσ ενοσ μπασταρδου εθνουσ που απ την εμφανιση του[ 10αι] αποτελει δυναστη του εθνουσ μασ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πόσο περισσότερο κόμπλεξ μπορείς να βγάλεις αλήθεια?
    Δεν ξέρω τί είσαι, τί πρεσβεύεις, τί νομίζεις πως υπηρετείς και από πού είσαι...Και μόνο οι απαντήσεις σου επί των σχολίων διαφόρων εδώ μέσα, μου αρκούν για να καταλάβω πόσο στενόμυαλος, κομπλεξικός και στον δικό σου κόσμο είσαι για να μην δέχεσαι την αγανάκτηση, τον πόνο, την κριτική και την διάσταση απόψεων...Σιχάθηκα που μπήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το παίζεις μορφωμΈνος έχοντας επιχειρήματα.Μόνο που τα επιχειρήματα αυτά πείθουν μόνο εσένα και κάτι φασίστες σαν και του λόγου σου..εσυ ακομα και στην σκεψη της θυσίας του ΣΟΛΩΜΟΥ θα χεζοσουν επάνω σου...Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Σολωμο..Παλιομαλάκα ψευτοδιανοούμενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ πάντως συμφωνώ με το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ena apo ta pragmata pou sigoura dn ehei kanei ctn zwi tou autoc o an9rwpoc pou tolmise na grapsei auta ta pragmata einai na paei sxoleio!an pigaine 9a eihe didaxtei gia polles i9ikes a3ies kai den 9a tolmage na milisei etci!prepei an ehei polu megalo 9rassos kapoioc gia na epiheirisei na milisei etci gia enan an9rwpo pou o titloc e9nikoc irwas einai pl mikroc gia auton!eilikrina aporw ohi mono gia to pws mporei kapoioc na grafei tetoies malakies alla pws ginetai na tic picteuei k olas!o solwmos eihe 9arroc pou ucterei apo pollouc cimera!tetoioi an9rwpoi 9a mporecoun na cwcoun tn katastasi stn kypro!an9rwpoi opwc o colwmoc!xaraktirise voeidi kai ili9iouc ce mecec akrec ocouc tn 9ewroun irwa!eilikrina eimai pl perhfanh pou eimai ili9ia kai vodi!kai oco gia ta tra goudia pou graftikan gia auton..Τρελλό αδέλφι μου,έγινες ντέρτι μου
    σ'ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω
    γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου
    αυτούς στο σβέρκο μου που κάθησαν να διώξω

    Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου
    δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του

    Ήταν τρελλός κι αυτοί χαράμισαν μια σφαίρα
    γιατί οι δειλοί πάντα τους άοπλους χτυπούν
    μ'αυτός αθάνατος γυρίζει στον αγέρα
    γιατί οι αθάνατοι δε φεύγουν πάντα ζουν
    ecu mporei na ahdiazeic me autouc touc ctixouc..ego pali anatrihiazw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. “eilikrina eimai pl perhfanh pou eimai ili9ia kai vodi!”

    οὕτως ἡ ἄλλως φαίνεται ἀπ’ τὴν γελοία greeklish γραφή σου ἄλλα πάλι καλὰ ποῦ τὸ παραδέχεσαι.
    Μαθὲ νὰ μιλᾶς χωρὶς ad hominem, καὶ ὕστερα καθεδρέωσε ἄποψι.

    Ἡ ἐπιχειρηματολογία τοῦ «Εὔμολπου» κατεδάφισε ἐκ τῶν πρωτέρων τὰ ὅσα παράθεσες.

    Κανένας δὲν ἀπαγορεύῃ νὰ μιλᾶς γιὰ πράγματα καὶ νὰ τὰ κρίνεις, πόσο μᾶλλον ὀρθολογικά.
    Ἐὰν διαφωνεῖς, χρησιμοποίησε λογικὲς προτάσεις ποῦ στέκουν καὶ ὄχι κτηνώδη συναισθήματα.

    Εὔμολπε μπράβο, φοβερὴ κατεδάφησι τῶν ὅσων ἔχουμε γιὰ «δεδομένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δυο λογια θα πω, "ΗΡΩΑΣ και το ελεγε η ψυχουλα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΤΡΕΛΛΟΙ")ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σταματήστε να απαντάτε σε κάθε αμαθές,ημιμαθές και λιγόψυχο ρεμάλι που κάθεται μπροστά σε μια οθόνη και πιάνει στο στόμα του Ανθρώπους,πράξεις των οποίων απλά ζηλεύει και δεν μπορεί να εκλογικεύσει με την τιποτένια ηθική και τις μηδενικές αξίες που έχει.Του δίνετε αξία.

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΜΙΚΡΕ.

    και δεν ξέρω την ηλικία σου.εννοώ μικρός στην ΚΑΡΔΙΑ.και αυτήν όσες ηλιθιότητες και να γράψεις και όσους και να εκνευρίσεις μπροστά από την οθόνη σου δε θα την αποκτήσεις.για το λόγο αυτό τα κάνεις όλα αυτά και το ξέρουμε και οι δύο.ησύχασε και προσπάθησε να ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου πρόβλημα με άλλο τρόπο.βρίσε με όσο θες έτσι κι αλλιώς δε θα τα δω ποτέ.

    πάνε όμως κατέθεσε ένα στεφάνι στα παιδιά μη σε πετύχουν εκεί απάνω μόλις φτάσεις και είναι μάγκες μικρέ,δε θα σου χαριστούν αυτοί όπως κάνει η οθόνη σου.

    ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ (και μάθε να χρησιμοποιείς καλύτερα τη γλώσσα αφού το παίζεις λόγιος.έχεις μπόλικα λάθη.δεν με εντυπωσίασες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πού σπούδασες την ελληνική φίλτατε;Είχες κάποιο διδάσκαλο ανίκανο προφανώς.Σαν καθηγητής αρχαιοελληνικής σε Πανεπιστημιακό επίπεδο θα σε άφηνα στάσιμο.Προφανώς,χρησιμοπιείς το πολυτονικό και την ψευτοκαθαρεύουσα για εντυπωσιασμό και τίποτα περισσότερο.Μάθε πως η γλώσσα εξελίσσεται.Έτσι πήγαμε μπροστά στο παρελθόν.Με συνεχή και αέναη εξέλιξη.Δεν υπάρχει λόγος να μας γυρνάς πίσω.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΠΛΗΚΤΟΣ.Κατηγορείς τους υπολοίπους μα εσύ είσαι,τελικά.

    υγ.Πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι καλύτερα τους τόνους.Έχεις μάθει προφανώς την ελληνική από βιβλία χωρίς κάποιον διδάσκαλο.Μπορείσ ακόμη να βελτιωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το να σε βρισω ειναι το μονο ευκολο. και ισως αυτο που σου πρεπει. αλλα δεν θα το κανω γιατι απλα θα ενισχυσω την αρρωστημενη σου σκεψη. απλα θα σου απαντησω σε κατι. ο Σολωμος έκανε κατι πολύ περισσοτερο απο αυτά που λες. Έδειξε οτι υπάρχουμε ακόμη. Έδειξε ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που έχουν ακόμα την πατρίδα στην σκέψη τους. Ότι ανάμεσα σε αυτούς που συχνάζουν στα σύγχρονα πορνεία όπως λές υπαρχουν και κάποιοι που την επομένη είναι έτοιμη να πεθάνουν για το χώμα που τους γέννησε. Ξύπνησε έστω και για λίγο όλους εμάς που κοιμόμαστε. έδειξε ποιος είναι ο εχθρός κ ότι αυτό το πανί δεν ανήκει στον τόπο μας. ολά αυτά που δεν μπορεσαν πολλοί σαν εσένα τόσα χρόνια να κάνουν το έκανε αυτός σε 5 λεπτά.

    ο Κολοκοτρώνης για σένα ήταν ήρωας ?? γιατί ό Γέρος είπε: ''Ο κόσμος μας έλεγε τρελλούς. Ημείς αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμεν την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον δια πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την ιδικήν μας και την τούρκικη δύναμη. Τώρα οπού τελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα…''

    ''οι Έλληνες είναι τρελλοί, αλλά έχουν Θεόν φρόνιμο''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ(ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΖΙ)ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ,ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙ ΨΟΦΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...Τίποτα άλλο δεν έχω να πω....Είσαι ένασ λόγοσ που με κάνει να ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδοσ...
    Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....για αυτό και τέτοιο μίσοσ πρόσ τον ΗΡΩΑ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ....
    Όσο για τισ ηλιθιότητεσ που λεσ περί ελληνισμού μάθε φίλτατε ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ...
    Κρίμα για σένα που ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ...
    Το μόνο που μπορω να κάνω για σένα είναι να σε λυπάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. toulaxiston o solomos eixe ta arxidia,esu fainetai oti ta exeis ston kolo sou.kariolh.ta palhkaria mhn ta pianeis sto stoma sou.psofos se sena k se auton me to oplo. LARISA. Y.G poutsofthma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε φιλε ακου να δεις κάτι δεν κρίνεις μια πράξη απο το κίνητρο, αλλα απο το αποτέλεσμα. ως εκ τούτου δεν θα κρίνω αν ήταν η δεν ήταν πράξη ηρωισμού. Για μένα ήταν γιατί ο Σολωμός εβαλε το αίσθημα του πάνω απο τον φόβο. Και απέδειξε ότι κάποιοι Ελληνες έχουν αρχίδια. Αν είχαμε 1000 ΣΟλώμούς πίστεψε με θα είμασταν σε καλύτερη μοίρα απο ότι είμαστε σήμερα. Αλλα δυστηχώς εχουμε γεμίσει ευφρωνες ιδεολόγους σαν καλή ωρα εσένα, και ματαιόδοξους ηττοπαθείς πολιτικάντιδες. Αυτη καθς αυτη η πράξη μας απέδειξε πόσο πατριώτες και ψυχροι εκτελεστές είναι οι τούρκοι, κατέριψε τον μύθο της ελληνοτουρκικής φιλίας, και μας θύμισε για ακομη μια φορά ποιούς έχουμε απέναντι μας. Γιατι κάποιοι όλο ξεχνάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Διάβασα αυτό το έκτρωμα που έγραψες και ομολογώ ότι κοντεύω να ξεράσω... Έτσι ορίζονται οι ήρωες δηλαδή??? «το σώφρον, του ανάνδρου πρόσχημα» Θουκιδύδης...... Δεν λέω τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. xoris polla logia . SOU GAMO TIN MANA KAI OLO SOU TO SOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΕΣ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!
    ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΤΌΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Gamo ton shisto tis manas sou re gie tis KSEPOSHISTOMENIS, pou kathese POU tziame pou kathese tzie krinis ton SOLOMO,

    ilithio, sterimeno atomo.

    pisteuko ise o pios distixismenos anthropos tis elladas, opos se diavasa

    tzie pisteuko episis oti akoma en egamises..

    VLIMMMMMMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Gia enan an8ropo pou prosvali tin mnimi enos nekrou..auto simeni oti kai nekro ton fovaste re paidia ?? gi auto exis na pis..i iroas me olo to sevasmo kirie...ine autos pou kseri oti auto pou paei na kanei 8a ton odigisi sto 8anato..oso gia to oso les tin e3ipnada kai ola auta kai sxedia gia polemous kai vlakies..3eris pos legete auto ??? dilia..autos pou sxediazi to mellon oi otidipote..ine autos pou fovatai ti 8a er8i..o solomos solomou antefrase me tin kardia kai tin psixi...au8ormita....thimose oxi mono giati skotosan ton 3aderfo tou..alla pantote to ixe parapano..oti sto topo pou geni8ike anemize auti oi tourkiki simaia kai ton e3orgize..kaneis tourkos oute an8ropos tha to ekane auto pou ekane o solomos solomou..gt kaneis den ixe tin kardia kai tin psixi..kai tin ellinikotita pou ixe mesa tou...! 8eli poli 8aros kai dinami na kanei kati tetoio ta evale me tous tourkous...kai oloi lene pali oi tourkoi nikisan...ego diafono...gt me aformi auto to ar8o kai me alla polla..vlepo pos exi afisi simadia ..kai ton fovaste..stin teliki o solomos solomou nikise..kai na fantastis ine nekros kai eseis zontani...Me agapi i aderfotexni tou Solomos solomou...Salomi kyriakou..! kali sinexia ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Gia enan an8ropo pou prosvali tin mnimi enos nekrou..auto simeni oti kai nekro ton fovaste re paidia ?? ..o iroas me olo to sevasmo kirie...ine autos pou kseri tis sinepies kai oti auto pou paei na kanei 8a ton odigisi sto 8anato..oso gia to oso les tin e3ipnada kai ola auta kai sxedia gia polemous kai vlakies..3eris pos legete auto ??? DILIA!!..autos pou sxediazi to mellon h otidipote..ine autos pou fovatai ti 8a er8i..o solomos solomou antedrase me tin kardia kai tin psixi...au8ormita....thimose oxi mono giati skotosan ton 3aderfo tou..alla pantote to ixe parapano..oti sto topo pou geni8ike anemize auti oi tourkiki simaia kai ton e3orgize..kaneis tourkos oute an8ropos tha to ekane auto pou ekane o solomos solomou..gt kaneis den ixe tin kardia kai tin psixi..kai tin ellinikotita pou ixe mesa tou...! 8eli poli 8aros kai dinami na kanei kati tetoio ta evale me tous tourkous...kai oloi lene pali oi tourkoi nikisan...ego diafono...!!!gt me aformi auto to ar8o kai me alla polla..vlepo pos exi afisi simadia ..kai ton fovaste..stin teliki o solomos solomou nikise..kai na fantastis ine nekros kai eseis zontani...Me agapi i aderfotexni tou Solomos solomou...Salomi kyriakou..! kali sinexia sti doulia sou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Salomi kyriakou salta gamisou kai sy kai oli h kyprosΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΛΟΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ, ΦΙΛΗΔΟΝΟΙ, ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΑΙ.

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΣΗΜΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΩΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ, ΜΕ ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΠΕΤΑΧΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΙ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΥΨΙΝΟΕΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΟΥΠΕ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ (ΑΔΙΚΙΑ), ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε όταν θα πας στρατό δήλωσε Κύπρο, θα γνωρίσεις τους Κύπριους!(Δε τους ξέρεις)

      Διαγραφή
  53. τωρα αυτα που γραφει ο ανωθεν τι σχεση εχουν με το Σολωμο? το ατομο που εγραψε το αρθρο το μονο που ηθελε ηταν να ασχοληθει καποιος μαζι του. δυο χρονια μετα την αναρτηση καταφερνει κ ανεβαζει την πιεση των ανθρωπων.ειναι φοβερα συμπλεγματικο κ γραφει στην καθαρευουσα ομως η βρισιες που επινοησε σε οσους διαφωνησαν μαζι του δεν ηταν καθολου επιπεδου. εισαι τρομερα φασιστας οταν νομιζεις οτι αποφασιζεις κ διαταζεις. για το λεωνιδα που πηγε τους 300 σαν προβατα σε σφαγη η για το παπαφλεσσα γιατι δε λες κατι αφου συμφωνα με την επιχειρηματολογια σου κι αυτοι 'αυτοκτονησαν'. ξερεις αυτο που εκανε ο Σολωμου ειναι το εναυσμα, για να μην ξεχναμε, να ανοιγουμε τα ματια μας. αλλα τι λεω εσυ εισαι ενας συγχρονος εφιαλτης... εισαι αυτο που λεμε φιδι στον κορφο μας. αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δες σε τι χάλια βρίσκεται η χώρα σου από τα λαμόγια τους κλέφτες και τους ψεύτες και άσε το τι είμαστε και ποιοι είμαστε..εμείς τουλάχιστον περάσαμε από τόσους λαούς που μας πουλήσατε και είμαστε ακόμη Έλληνες ... Για εσάς τώρα που θα σας βγάλουν σε πλειστηριασμό έτσι όπως πάτε δεν είμαι μέντιουμ να γνωρίζω τι θα απογίνεται και το πώς θα ονομάζεστε… ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάω στοίχημα ότι αν ήσουν τώρα εδώ μπροστά μου σιχαμερέ προσκυνημένε, η μισή σφαλιάρα θα πήγαινε χαμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ "ΦΙΛΕ ΜΟΥ"...
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ...
    ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτος ο γελοιος θα ειχε δικαιο αν ζουσαμε στην αρχαια Σπαρτη, που στη μαχη των Πλαταιων ο Αριστοδημος πολεμησε αυτοκαταστροφικα και δεν τον τιμησαν.

    Σημερα ομως η πραξη του Σολωμου εμπνεει τες επομενες γενιες και δειχνει πως Ελληνες ηρωες δεν επαψαν να υπαρχουν.

    ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΟΚΥΛΙ ΠΩΣ Ο ΣΩΛΟΜΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ.
    ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΡΕ ΕΘΝΟΒΟΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕ.
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΤΖΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΞΗΜΠΑΡΩΣΕ ΡΕ ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΝΑΡΤΗΘΗ.»

    Ξεφεύγεις εντελώς από το νόημα. Οι αριστεροί καίνε συχνά γαλανόλευκες, δεν θα μας λείψουν οι σημαίες, θα ράψουμε άλλες δεν είναι ακριβές, σημασία έχει η πράξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ και το τελευταιο σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εγω θελω να μαθω πιος εισαι ρε , και τολμας να γραφεις ετσι μαλακιες ,ο Σολωμός Σολωμού ειναι ενας συνχρονος ηρωας ,μακαρι να ειχες και εσυ τα αρχιδια να παεις να κατεβασεις τουρκικη σημαια ρε ... Αντρεας Βαρθολομαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. AFOU DEN TON 8EORIS IROA NA PAS NA ANARTISIS TIN tourkiki SIMEA EXO APO TO SPITI SOU AFOU EXIS PROSVLITHI ME TIN PRAXI TOU AUTI!! TOURKOI THA PETHANETE SE XOMA ELLINIKO!!!!! andrea anastasiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. παγανιστης ειναι .τι περιμενετε απο αυτουςειναι ολοι μασωνοι.τζανη καλοπουλος μπεξης αναστασακης κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. καταρχην συμφωνω με τους προλαλησαντες για τον ηρωα σολωμο σολωμου με ολοι την εννοια της λεξης, για τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ 299!και να μην κανετε ηλιθιες συγκρισεις ομοιοτητας αρχαιωελληνιστων με μασονους σιωνιστες και συναφη!για τον συντακτη του αρχικου κειμενου λυπαμε που ζεις σε αυτην τη χωρα και την αμαυρωνεις ακομα και με την παρουσια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Όσοι υπερασπίζεσθε τόν Τουρκομογγόλο υπάνθρωπο Σολωμο Σολωμου, ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ γαμημένοι χυσοθρεμμένοι Χριστιανοί υπάνθρωποι, γαμω όλη την Κύπρο και τον Σταυρό σας και γαμώ την πούστικη, γελοία Κυπριακή διάλεκτο σας. ΕΛΛΑΣ-ΑΘΕΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Σκατα και χύσια στους τάφους σας μουνόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φιλε αρθρογραφε, εισαι η ζωντανη αποδειξη οτι μορφωμενος δε συνεπαγεται αναγκαστικα και εξυπνος. Τετοια κειμενα ειναι χρησιμα για να επιβεβαιωνονται αυτες οι θεωριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. bastardi poustra. pios eisai re kolotripidi pou tha peis pios einai iroas kai pios oxi. trava na pareis kamia pipa nekro koufari. thanatos se olous sas pou pianete sto tsiboukomeno stoma sas ton solomo solomou. ADELFE MOU EUXOME NA SINADITHOUME SE ENAN ALLO KOSMO. NA EISAI KALA OPOU KAI NA SE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ο σολωμοσ ηταν ηρωασ ντοπη να μαυρωνουμε την ψυχη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γαμω τη μπζυχη του Σολωμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εμετικό το ταμπεραμέντο, ο ψυχισμός και το ήθος του συγγραφέως αλλά συμφωνώ με τα περί τσιγάρου. Συμφωνώ επίσης και με το σχολιαστή της 16ης ιουνίου 2011 8:38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΟΜΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟ ΒΙΒΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!! ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΩΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ !! ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ , ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. gamw ti mana sou tin pornara mpastarde ksadelfe tou georgiadi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. αρθρογραφε...εισαι πολυ δυστυχισμενος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. αντε γαμησου ρε παπαρα!! το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να ζητησεις ζηγνωμη και να πας να πνηγεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. dn eisai ellhnas!!ellhnas einai na exeis psyxh kai na mn fovasai oute tis sfaires...mono oi gennaioi ginontai spoudaioi!!palio prezoni skato tourke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. λοιπόν ο σολωμός ανακυρίχθηκε ήρωας απο τον λαο και κανένα άλογο κείμενο δεν μπορεί να προσβάλλει αυτήν την αλήθεια...τώρα εσύ δεν θεωρείσαι έλληνας...οχι γιατί έχεις διαφορετική γνώμη με εμάς..οχι για αυτο...γιατί πολύ απλά θεώρείς οτι μαθαίνοντας μια πασίγνωστη γλώσσα όπως την ελληνική έχεις το δικαίωμα να προσβάλλεις όλους τους ανθρώπους που πόσταραν στο κείμενό σου....και γιατί όσα βιβλία και να; διαβάσεις ποτέ δεν θα μάθεις ποιά δύναμη ενώνει τους έλληνες...είναι η δύνασμη της αλήθειας της ελευθερίας και της αγάπης για τον άνθρωπο...τώρα κείμενα και συγγραφέες σαν εσένα που κρυβονται πίσω απο τον την κενή γνώση και τολμάνε να προσβάλουν έναν ήρωα...δυστυχώς για εσένα αυτό το αρθρο δεν μπορει να κρύψει την μεγάλη αλήθεια οτι ο σολωμός ήταν ήρωας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ήρωας δεν είναι μόνο αυτός που πολεμάει σκοτώνοντας 10 εχθρούς στο πεδίο της μάχης. Ήρωας είναι και αυτός που αυτοθυσιάζεται μόνο και μόνο για να κατεβάσει μια σημαία που βρίσκεται σε ένα κατεχόμενο και καταπατημένο έδαφος που δεν ανήκει Αυτό έκανε και ο Σολωμός, αν και άστολος και άοπλος, θυσίαστηκε για να κατεβάσει αυτό το πανί που υψώνεται με το έτσι θέλω σε αυτό το σημείο. Ο Σολωμός ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πάντως το ότι η ενέργεια δεν είχε αποτέλεσμα, που προσκομίζεις σαν επιχείρημα, πιστεύω από πλευράς μου ότι στερείται ισχύος γιατί κάθε ηρωική πράξη δε σφραγίζεται απαραιτήτως από επιτυχία και λύση του προβλήματος. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ηρωική πράξη αφυπνίζει, κινητοποιεί κι εμπνέει για μένα είναι αρκετό κι αξιοσέβαστο. Επίσης στα γραπτά σου διακρίνεται εμπάθεια πράγμα που δείχνει ότι ό,τι λες είναι στρατευμένο και ίσως λέγεται με δόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα στην κουζίνα σου, μωρή σαλούφα, να πλύνεις κανά πιάτο, που έχεις και άποψη, γαμιολάκι.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

      Διαγραφή
  81. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. παιδια, ενα ειναι το σιγουρο.. το καπνισμα σκοτωνει ! -A-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ο Σολωμος ηταν ειναι και θα ειναι ΗΡΩΑΣ.
    εσυ εισαι σκουπιδι και θα παραμεινεις με το μυαλο που διαθετεις.
    πραγματικα σε λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕΣ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΣΕ ΒΓΑΛΑΝ ΙΚΑΝΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. απλα πεμπτο φαλαγγιτης. γερμανοτσολια. χρυαυγιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Το αιώνιο πρόβλημα του Ελληνισμού είναι οι εφιάλτες. Και κανείς δεν προδίδει χωρίς λογικά επιχειρήματα. Πάντα η προδοσία έχει μιά λογική εξήγηση. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ως κάλυψη ακόμα και την αγάπη προς την πατρίδα. Πλήρης διαστροφή της αλήθειας δηλαδή. Για να μπορέσει λοιπόν να αξιολογήσει κανείς μία πράξη ο γνώμονας είναι το βαθύτερο και πραγματικό κίνητρο της. Ο Σολωμός Σολομού τι είχε ως κίνητρο εκείνη την στιγμή; Και τη χρησιμοποίησε ως μέσο; Αν μπορούσα έστω και μία στιγμή να εισέλθω στην ψυχολογία του την στιγμή που έτρεχε προς τον ιστό αποφασισμένος, θα διέκρινα τον πόνο και την δίκαιη οργή για έναν ακόμη φόνο ανάμεσα στους χιλιάδες φόνους αμάχων, γυναικών και παιδιών, αιχμαλώτων, αγνοούμενων, από το γεγονός της Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής. Τον άνανδρο φόνο του Τάσου Ισαάκ. Ξαδέλφου του και αδελφού του στην αγάπη προς την Ελλάδα. Αυτός ο φόνος μαζί με τις μνήμες της προσφυγιάς, τις ιστορίες για τον τόπο των προγόνων του που τώρα το έσκιαζε η τουρκική ημισέληνος, τον ώθησαν όχι στο να χτυπήσει κάποιον, αλλά να αναμετρηθεί με το σύμβολο της αδικίας, της καταπίεσης, της σκλαβιάς, της βίας, του φόνου, της προσφυγιάς, της θρασύτητας, που ήταν για αυτόν η τουρκική ημισέληνος
    Τέλος Οι σημερινοί Κύπριοι έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό χαρακτηριστικά που μοιάζουν με τους αρχαίους Έλληνες, εν σύγκριση με τους Ελλαδίτες (ειδικά τους Βορειοελλαδίτες).. πηγή : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ο θεός μόνο ξέρει πόσες ψυχούλες μαυριδερών ντοπαρισμένων χρυσαυγιτών και κωλομπαρόβιων "ελληνόψυχων" γύναιων γάμησες με αυτήν σου την ανάρτηση από τότε που ανέβηκε,το 2009! . Ελπίζω όλα τα θυληκά που έγραψαν σε τούτη εδώ την δημοσίευση να έπαθαν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή