Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΙ ΚΟΠΡΟΙ

ΠΟΛΛΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΤΟ 1996-1997 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΣΗΜΕΙΩΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΡΗΞΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΨΙΛΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ, ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΟ ''MATRIX'' ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ Η.Π.Α. - ΕΥΡΩΠΗ) ''ΑΠΕΔΕΣΜΕΥΘΗΣΑΝ'' ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ, ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.λπ..

ΟΥΤΩΣ, ΠΟΛΛΟΙ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ'' ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ κ.τ.λ..

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ'', ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΗΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΠΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ; ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΙΚΙΑΣΜΕΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ: 1) ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΗ ΓΙΑ "ΜΑΓΚΙΑ" ΚΑΙ "ΦΙΓΟΥΡΑ" 'Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ, 2) ΕΛΛΕΙΨΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΣ KAI, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, 3) ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΡΓΟ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ 4) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ KAI ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΠΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'', ΖΟΥΝΕ ΖΩΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ (ΚΑΦΕΣ, ΦΑΪ, ΣΕΞ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΚΟΟΛ κ.τ.λ.);

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ''ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ'' ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ, ΡΗΤΑ κ.λπ.. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΘΥΜΑΤΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ, ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ (ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΡΡΙΠΤΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΛΩΤΣΙΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ.

ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ-ΕΠΙΔΕΙΞΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΧΑΡΑΞΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (ΤΑΤΟΥΑΖ), ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΑΤΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΕΙΝΑΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ (ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ), ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ: ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΚΡΑΝΙΑ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ 'Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΑΝΕΣΠΑΣΜΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ, ΕΝΤΟΝΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ, ΣΧΙΣΤΑ 'Η ΛΟΞΑ (ΑΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ) ΜΑΤΙΑ, "ΒΑΡΙΑ" ΒΛΕΦΑΡΑ, ΣΑΚΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΠΕΤΑΧΤΑ 'Η ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ 'Η ΑΥΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΛΟΒΟ, ΜΙΚΡΟ 'Η ΚΕΚΛΙΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΠΑΧΙΑ ΧΕΙΛΗ, ΜΕΓΑΛΑ 'Η ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ Ή ΣΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΚΚΑΚΙ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ -ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ 'Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ''ΕΝΩΜΕΝΟ'' ΦΡΥΔΙ)-, ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ, ΚΟΝΤΑ ΑΚΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΑΡΚΟΥΔΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ''ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ'' ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΟΣΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ, ΤΑΤΟΥΑΖ, BODY (ΒΟΔΙ) PIERCING, ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ (ΨΩΛΑΡΙΟΥΜ), ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ (ΧΥΣΦΙΞΕΙΣ), ΑΠΟΛΕΠΙΣΕΙΣ (PEELING), ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ, ΒΑΦΟΥΝΕ ΜΑΛΛΙΑ, ΞΗΛΩΝΟΥΝΕ ΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝ ΤΩ ΓΟΝΙΔΙΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΟΡΦΟΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΦΥΕΙΣ: EINAI ΜΟΓΓΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ. Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΛΑΙΝΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. Η ΚΑΥΧΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΛΥΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΒΛΑΞ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 'Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ 'Η ΕΝΑΣ ΠΟΤΗΣ ΝΑ ΠΙΑΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

7 σχόλια:

 1. Αναρωτιέμαι....πόσο να αντεξει καποιος να μην καπνισει διαβαζοντας τέτοιου μεγεθους μαλακίες...!
  Ρε παλιομπαγασα...ενα πακετο καθαρισα από την στιγμη που ανακάλυψα το μπλογκ σου....
  Αρχισα να σκέφτομαι μήπως θα πρεπει να προχωρήσω και σε τιποτα βαρυτερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η χρήση του όρου Νεοέλληνας υποκρύπτει επιδιώξεις άγνωστες στο γραφόντα το παρόν.
  Πιστεύω θα γνωρίζετε ότι οι ισχυρισμοί του Φαλμεράγιερ περί νεοέλληνος έχουν καταρριφθεί από απανωτές επιστημονικές μελέτες με προεξέχουσα αυτή του κ. Κωνσταντινίδη(αν δεν την έχετε μελετήσει, σας τη συνιστώ ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποιες εμπλοκές που εμφανώς παρουσιάζετε στη μελέτη του ανθρωπολογικού τομέα). Συνεπώς, η χρήση του όρου αυτού, κρύπτει δόλιους σκοπούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δόλιους σκοποὺς ὑποκρύπτει μόνο ἡ κωλοτρυπίδα τῆς πουτάνας ποὺ σὲ ἔχεσε στὸν κόσμο, γενετικὸ κοπροκούραδο τῆς μογγολικῆς στέπας. Ὁ μοναδικὸς λόγος ποὺ δὲν ἀντιλαμβάνεσαι τὴν μογγολικὴ καταγωγὴ των περισσοτέρων νεοψευδελλήνων εἶναι διότι θεωρεῖς -ἀτυχῶς- καὶ τὸν ἑαυτὸ σου καθαρὸ Πελασγὸ-Ἕλληνα. Σοῦ γαμῶ τὴ μάννα μὲ ἀλυσοπρίονο, ρὲ γαμημένο συφιλιδικὸ μουνόσκυλο. Ἕλληνες στὸ γονίδιο εἶναι μόνον ὅσοι εῖναι εὔμορφοι πουτάνας γιὲ, οἱ ὑπόλοιποι εῖναι ἕλληνόφωνοι σχιζοφρενεῖς μογγόλοι, ποὺ ἡ Ἕλληνικὴ γὴ προσμένει ὑπομονετικῶς νὰ ἀφανισθοῦν ἀπὸ τὰ χώματα της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε γαμώτι μου... που είναι ο μπάφος όταν τον χρειάζεσαι πιο πολύ...
  Πωωωω... διάβαζα και ξεροστάλιασα... 5 τσιγάρα έκανα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ.ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΣΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ(ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΔΩ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ε?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ,ΨΑΡΑΔΕΣ,ΑΓΡΟΤΕΣ,ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ,ΚΤΛ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΩΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ(ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ).ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1600μΧ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ(ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣ/ΠΟΛΗ).ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...ΜΕΛΕΤΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΥ ΔΙΑ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ)ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟΙ(ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ(ΣΩΚΡΑΤΗΣ)ΚΑΙ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΒΕΛΤΕΡΟΣ!ΥΓ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΡΩΤΗ (ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ) ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ 99.5% ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ". Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑ 67%, ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΡΘΟΤΕΡΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΣΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΗΜΙΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ...

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΛΟΓΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ), ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή