Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΑΦΟΥ EΒΓΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΧΗΡΕIΑΣ ΤΗΣ (ΕΝΝ. Η ΘΑΜΑΡ), ΕΣΚΕΠAΣΘΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΤΥΛIΧΘΗ ΜΕ EΝΑ ΚAΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΕΚAΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΔIΟΔΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΑΜΝA. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕIΔΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΤΗΝ ΠEΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ. ΚΑΙ ΚΑΤA ΤΗΝ ΟΔΟ, ΕΣΤΡAΦΗ ΣΕ ΑΥΤHΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕIΠΕ: AΣΕ ΜΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΕΙΣEΛΘΩ ΜEΣΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ HΤΑΝ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ. ΑΥΤH ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛEΕΙ: ΤΙ ΘEΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣEΛΘΗΣ ΜEΣΑ ΜΟΥ; ΚΙ ΕΚΕIΝΟΣ ΕIΠΕ: ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕIΛΩ ΕΡIΦΙΟ ΑΙΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟIΜΝΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΕIΝΗ ΕIΠΕ: ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΗΣ EΝΑ ΕΝEΧΥΡΟ, ΜEΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕIΛΗΣ ΑΥΤΟ. Ο ΔΕ ΕIΠΕ: ΤΙ ΕΝEΧΥΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ; ΚΑΙ ΕΚΕIΝΗ ΕIΠΕ: ΤΟ ΔΑΚΤΥΛIΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΔEΡΑΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔI ΠΟΥ ΚΡΑΤAΣ ΣΤΟ ΧEΡΙ. ΚΑΙ ΕΚΕIΝΟΣ ΤΑ EΔΩΣΕ ΑΥΤA ΣΕ ΕΚΕIΝΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣHΛΘΕ ΜEΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝEΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

- ΓEΝΕΣΙΣ 38.14-19.


Η ΘΑΜΑΡ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΤΣΟΥΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, Η ΘΑΜΑΡ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ:

ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΩΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ "ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΠΕΡΝΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ "ΝΑ ΛΑΜΠΗ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ".

ΚΑΛΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΡΕ ΜΑΛΑΓΓΕΣ;

ΝΑ ΛΑΜΠΗ ΔΗΛΑ ΔΗ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΤΗΣ;

ΤΙ 'Ν' ΑΥΤΑ ΡΕ;;;;;

ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΣΙΓΑΡΟΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΨΩΛΟΓΑΖΩΜΕΝΗ ΓΑΜΗΣΤΡΑ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ, ΜΕΣ' ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ;

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ: ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΛΗΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΤΣΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ;

ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, ΤΙ ΣΑΣ "ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ" Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΧΟΙΡΩΜΕΝΟΙ ΤΣΙΓΑΡΟΓΥΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

1 σχόλιο:

  1. προς ευμολπον

    ...καλα η γαμιολα η κουρελοφατσα η μεροπη πως δεν εκανε σχολιο εδω...ισως την αγγιξε η αληθεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή