Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΕΑΡΧΟΣ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΣΑΙ, ΕΝΩ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ, ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΩΝ ΤΟΥ Γ.Ε.Α., ΤΟΥ Γ.Ε.ΕΘ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ.

ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΧΕΤΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΜΙΣΘΟ ΣΜΗΝΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ.

ΚΑΘΕ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΙΠΤΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΑΛΛΑΧ.

ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΓΕΙΩΝΕΤΟ, ΘΑ ΞΗΛΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΩΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΡΩΪΚΗ ΠΡΑΞΙ ΘΑ ΕΞΕΤΙΝΑΖΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ EΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΡΤΙΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΟ ΗΡΩΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ-ΑΡΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ.

Η ΛΕΞΙ "ΗΡΩΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΤΗ ΧΡΗΣΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.

ΗΡΩΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙ.

ΗΡΩΑΣ ΗΤΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΟΥ ΗΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΗΡΩΑΣ ΗΤΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ 'Η ΑΛΛΑ ΤΥΧΟΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΗΡΩΑΣ ΗΤΟ Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΚΟΝΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΚΟΤΩΘΗ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΩΡΜΗΞΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΗ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΟΥ.

Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΟ ΗΡΩΑΣ, ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.

25 σχόλια:

  1. Και συ είσαι ενας μαλάκας...ανθελληνας που το παιζει και ελληναρας . Βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι μια στάλα μαλάκας αγόρι μου ή προσποιείσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ, ΑΛΒΑΝΕ!!! ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ

    http://greeknation.blogspot.com
    ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥΝΙ ΚΑΡΙΟΛΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΚΟΛΑΝΤΕΡΟ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι αυτονόητο ότι όλο το κείμενο είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (λογικά από κάποιον ανθέλληνα ή αναρχικό και ας προσποιείται το αντίθετο).

    Όσο για την ουσία του θέματος, αν ο Ηλιάκης δεν πλησίαζε τόσο το τουρκικό μαχητικό τώρα θα ζούσε. Θα μπορούσε λοιπόν να κάνει πιο "δημοσιουπαλληλικά" την "δουλειά" του και κάποια στιγμή να έβγαινε σε σύνταξη. Αντί αυτού προτίμησε να φτάσει στα "άκρα". Έκανε με περισσή συνέπεια το χρέος του και έφρασε θαρραλέα.
    Για τον λόγο αυτό του αξίζει κάθε τιμή.

    Βέβαια έντεχνα μπρερδεύεεις τις εντολές που έχουν οι πιλότοι από τους ανωτέρους τους (και συνεπώς από την πολιτική ηγεσία) με την παρόρμησή τους. Το να πάρει την πρωτοβουλία ένας πιλότος να αρχίσει να καταρρίπτει τουρκικά αεροσκάφη ΔΕΝ είναι χρέος του. Πρέπει να υπακούει στις εντολές των ανωτέρων και μόνον όταν είναι κάτι οργανωμένο και συντονισμένο να αντιδρά. Αν ο Ηλιάκης πρώτος κατέριπτε το τουρκικό μαχητικό, τώρα θα ήταν άνεργος και πιθανότατα στην φυλακή. ΚΑι τότερ θα έγραφες ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο.

    Εξαφανίσου προνοκάτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MOYNI ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ...ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ "AntiParakmi":

    Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΡΡΩ ΑΠΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ".

    ΤΟ "ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗ" (ΤΡΙΤΟΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ) Ή ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΟΣ", ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.

    ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε προβοκάτορα, δεν θα σε περιλάβουν από καμιά μεριά οι ενημερωμένοι πλέον για τα εκτρώματα σου πιλότοι μας;
    αποκαλύψου θρασύδειλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμῶ τὶς ψυχὲς τῶν νεκρῶν χριστιανοπλήκτων νεοψευδελλήνων πιλότων σας. Τιμὴ στοὺς Τούρκους ποὺ τους καταρρίπτουν καὶ ἀπορρυπαίνουν τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὶς ἄχρηστες καὶ παρασιτικὲς ὑπάρξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΜΗΣ,ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΜΒΩΡΥΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμῶ τὰ κόκκαλα τοῦ δειλοῦ Ἀλβανοῦ Ἡλιάκη καὶ γαμῶ τὸ γκῶλο ποὺ σας σβούρναγε ἀφελληνισμένα ἀπόσκατα τοῦ Χριστοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΓΚΟΛΑΚI;ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΣΤΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sou gamo olo to evraiko aima esena kai twn progonwn soou palioxesti malaka
    vges kai pes ta me tin kolofatsa sou na doume poios eisai arxidi kati tetioi malakes efagan kai tin ellada kai ta paidia tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λουλούδια από Ατσάλι... υπάρχουν ήρωες που καταρρίπτουν (κεφ. 1: Γύπες και Ύαινες) και ζουν ανάμεσα μας με πενιχρές συντάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" δεν έχεις τα κιλά ... που χρειάζεται για να γράψεις αυτό που πιστεύεις και μπαίνεις σαν ανώνυμος, τα γράφεις για να ξεμπουκώσεις και πιστεύεις ότι δεν σε καταλάβαμε...

    Get a life αγορίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ AntiParakmi

    ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ "....Αν ο Ηλιάκης πρώτος κατέριπτε το τουρκικό μαχητικό, τώρα θα ήταν άνεργος και πιθανότατα στην φυλακή. ΚΑι τότερ θα έγραφες ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο..."

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ(!?)

    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΗΡΩΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ)

    ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΞΤΕ ΤΟ "ΥΠΕΡ' ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ "ΥΠΕΡ' ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΜΙΣΘΟΣ"

    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΤΙΗΡΩΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


    Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ AntiParakmi

    ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ “…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΤΙΗΡΩΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ…” ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ “AntiParakmi” ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΗΡΩΪΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΘΕ «ΤΡΟΧΑΙΟ» ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΗΡΩΪΚΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

    ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΗΡΩΑΣ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΚΥΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ Ε-ΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Υ-ΨΙΛΟΝ ΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΙΔΟΜΕΝ…..

    Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα επέλθει και σε εσένα η τιμωρία σου ρε ανθέλληνα..Αυτό δεν είναι απειλή φυσικά.Είναι δεδομένο και υπάγεται στους νόμους της συμπαντικής δικαιοσύνης..Ψιλά γράμματα ε?
    Άκου προδότη,όταν θα παίρνεις την πρωτοβουλία να γράφεις τέτοια άρθρα,είσαι υποχρεωμένος να αναλύεις και να καταλήγεις.Το μόνο που διάβασα σε αυτό το απαράδεκτο και τραγελαφικό κείμενο είναι αστεία επιχειρήματα χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία τεκμηρίωση..Παραθέτω κομμάτι απο το κείμενό σου και σου απαντώ:''ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΙΠΤΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΑΛΛΑΧ. ''
    Γνωρίζεις τις συνθήκες που έγινε η κατάρριψη του ελικοπτέρου?και αν ναι γιατί δεν τις παραθέτεις?
    Γνωρίζεις απο που προήλθαν τα πυρά,(αν υπήρχαν) που οδήγησαν στην κατάρριψη?και αν ναι γιατι δεν το παραθέτεις?
    Γνωρίζεις κατα πόσο οι χειριστές γνώριζαν την αληθινή κατάσταση και τι συνέβαινε το μοιραίο εκείνο βράδυ?και αν ναι γιατι δεν το παραθέτεις?
    Γνωρίζεις οτι οι Ελληνες στρατιωτικοί έχουν δώσει όρκο και απαγορεύεται να δρούν αυτοβούλως ή μήπως είσαι αδερφή και πήρες Ι5?
    Γνωρίζεις τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας απο τους Έλληνες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο?Αν ναι γιατί δεν τις αναφέρεις?
    Γνωρίζεις οτι οι Αμερικανοί απείλησαν ξεκάθαρα την Ελλάδα εκείνο το βράδυ?Αν ναι γιατί δεν το αναφέρεις?
    Γνωρίζεις οτι η στάση των Τούρκων ήταν τέτοια ώστε να οδηγήσουν την Ελληνική δύναμη σε απάντηση?Αν ναι γιατί δεν το αναφέρεις..
    Ακου καλά χαλβά..Οι μόνοι που πρέπει να κατηγορήσεις είναι η πολιτική ηγεσία που πρώτον δεν προέβλεψε την ένταση και αφού δημιουργήθηκε η ένταση δεν έκανε τις σωστές κινήσεις για να βγεί Ελλάδα περηφανη απο αυτό..
    Το να κατηγορείς τον Ηλιάκη σε κάνει να μοιάζεις με προσκυνημένο προδότη και ανθέλληνα..Αν έχεις τα κότσια βγες και πες επώνυμα και τεκμηριωμένα τα γεγονότα..
    Πανίβλακα η μόνη που ήταν υπεύθηνη ήταν η πολιτική ηγεσία που υπέκυψε και δεν προέβλεψε.
    Οι Έλληνες στρατιωτικοί εκτελούν εντολές και δεν επιτρέπεται να γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες..Αν δεν γνωρίζεις ούτε αυτό πήγαινε πίσω στην μογγολία απο όπου προέρχεσαι και τράβα πες τα εκεί..Θα σε πιστέψουν αυτοί έχοντας μικροσκοπικό μυαλό σαν το δικό σου..
    Δεν πείθεις ρε καραγκιόζη..
    Και αν θες μια συμβουλή,άλλαξε τρόπο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης γιατί σε παίρνουν εύκολα χαμπάρι..
    Περαστικά σου σιχαμένο φίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εύμολπε διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν θα αρχήσω να σε βρίζω.
    Αλλά :
    1)το ποιός είναι Ήρωας ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ γιατί δεν έχεις κανένα δικαίωμα.
    2)Αναφέρεις Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΟ ΗΡΩΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ-ΑΡΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ.
    Πραγματικά αυτό είναι ότι ποιο γελοίο έχω διαβάσει ως σήμερα.
    3)Ο Ηλιάκης αν έκανε αυτό που λες αυτόματα θα έπρατε συναισθηματικά άρα αναιρείς τον εαυτό σου στο θέμα περί Ηρωισμού του Σολωμού!!Φάσκεις και αντιφάσκεις.
    4)Ο Ηλιάκης και ο κάθε Ηλιάκης,πιλότος,πυροσβέστης,αστυνομικός,εργάτης είναι Ήρωας γιατί για σένα που είσαι στο ωραίο σου γραφείο και κριτικάρεις αυτοί είναι στην φωτιά,στην θάλασσα,στους δρόμους και ρισκάρουν την ζωή τους για σένα και εμένα.
    5)Εσύ που είσαι Άριος και Πελασγός και πεντακάθαρος φυλετικά Έλλην τι έχεις κάνει για την πατρίδα?
    Το να γράφεις άρες μάρες κουκουνάρες δεν είναι και η μέγιστη προσφορά στην πατρίδα αλλά ούτε και προσφορά σε επίπεδο γειτονιάς.
    Φυσικά με το να γράφεις σε άπταιστα ελληνικά αερολογίες δεν σε κάνει και σπουδαίο ώστε να κρίνεις ανθρώπους που δεν είναι στην ζωή.
    Και κάτι για να θυμάσε γιατί έχεις επιλεκτική μνήμη ο Μακρυγιάννης δεν είχε ούτε αυτός πελασγική φυσιογνωμία,ούτε γράμματα γνώριζε,αλλά ήταν πολύ ποιο Έλληνας από κάτι συμπλεγματικούς σαν και του λόγου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥΜΟΛΠΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ὅποιος θεωρεῖ τὸν ὁμοφυλόφιλο μογγόλο Ἡλιάκη ἥρωα, ἀς πάῃ νὰ γλείψῃ τὰ χύσια τοῦ Χάρου ποὺ κελαρύζουν πάνω στὰ μνήματα τῶν παππούδων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σατανιστη αλβανε μογγολε ευμολπε κρυψου ανθελληνα πουστρονι ειμαστε πολυ κοντα στα ιχνη σου. ετοιμασου να φας πολυ ξυλο
    ελληνες πιλοτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχουν διαβαθμίσεις πριν τον Ηρωϊσμό όπως του ανδραγαθήματος. Ο Ηλιάκης φυσικά και δεν ήταν ήρωας, απλώς έπεσε εν ώρα καθήκοντος υπό άγνωστες συνθήκες. Αν έριχνε καμιά δεκαριά τούρκικα αεροπλάνα το συζητούσαμε. Γί αυτό δεν μπορείτε και όσοι διαφωνείτε με τον ΄Ευμολπο προκαταβολικά να αποκαλείται τον Ηλιάκη ήρωα. Έπεσε στο καθήκον του απλώς. τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή