Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 8

Η ΟΕΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Η ΟΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΨΕΥΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΕΥΤΗ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΗ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ) ΤΗΝ ΠΡΑΞΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΟΑΛΕΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝΕ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ (ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΪΚΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ «ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ’ΑΜΠΕΛΙ». Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΧΟΝΔΡΕ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΚΑΤΟΠΑΤΣΕ ΚΑΛΩΖΩΪΣΜΕΝΕ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕ ΑΕΡΓΕ ΥΠΝΑΡΑ ΦΥΓΟΠΟΝΕ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΑΜΑΧΕ ΕΓΩΠΑΘΗ ΑΝΩΡΙΜΕ ΒΛΑΚΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, «ΗΡΩΕΣ», ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. Ο ΗΡΩΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ-ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ-ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» ΛΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟΥ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ», ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΦΡΟ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΌΛ’ΑΥΤΑ ΛΕΓΩ, ΤΗΡΕΙ «ΣΙΓΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΧΘΥΟΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΓΡΗΑ-ΣΟΥΠΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑ (ΣΗΜΑ-ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ· Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ) ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΕΦ’ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΑΦ’ ΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ», ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΗ» (ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ) Ο ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ «ΣΗΚΩΣΗ ΚΕΦΑΛΙ», ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ Η ΓΡΗΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΙΑ «ΘΑ ΣΤΡΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ» ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΘΑ ΘΥΜΗΘΗ ΤΗΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ». ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ. ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ’ΟΛΑ, ΕΝΩ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΕΟΓΡΗΑ – ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ …ΚΙΝΕΖΟ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΡΝΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΓΥΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΧΩΡΗ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΩΦΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟΝ «ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΓΙΟΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ» ΤΗΣ, ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΕΟ-ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΩΣ ΙΑΧΩΒΑ.

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΟΜΦΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ (=>) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ / ΥΠΑΡΧΕΙ._ΥΓ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ, ΠΟΥΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ (ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ), ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΣ «Σ» ΣΤΙΣ ΔΑΣΕΙΕΣ, ΣΟΥ… ΞΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΔΑΣΕΙΑ ΣΤΟ «ΥΠΟ»: ΣΥΠΟ ΣΕΕΓΕΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΦ΄ ΕΕΓΕΤΑΝ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑ-ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΨΕΥΤΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΠΡΩΚΤΟΓΕΡΕ? ΕΤΣΙ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΡΟΑΡΧΑΪΚΟ» ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

13 σχόλια:

 1. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΩΣΤΕ Ν" ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΣΑ BLOGS & SITES;
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !
  ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ & ΓΡΑΦΕΤΕ & ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ...
  ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
  ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΛΑΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΦΑΒΕΣ" ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΚΩΦΑΝΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ

  ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ?

  ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ?

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΦΙΔΙ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΣΤΕΙ) ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ" ?

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥΣ ?

  ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΕΜΕΣΩ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΕΛΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ - ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


  http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2010/06/diasvsmetatron.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ (DOGON) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΟΥΣ (BERBERS) ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ «ΜΑΜΑ» ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΙΒΥΗ (!) - ΠΟΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ Εψιλον ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ Ε.Ε. ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (;)


  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/10/25/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-10-25_00-00.htm#plohghsh_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ρε κολοτριπιδι ασημαντε ανθρωπε ακους και βλεπεις καραγεωργιου και τρεμεις

  ωραιο το γραφειοσου παιρνεις και καλα λεφτα αλλα καρφονεσαι τικιταγκα σταματα για τι θα γινει το μυαλο σου γιαουρτη

  γιατι χτυπας τον καραγεωργιου τι σου εκανε πεσμας με στοιχεια


  πεεεεεεεσμααααααααααααααααααααααας

  γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΚΡΙΤΟΣ

  ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

  ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΑΝΑΣΗ?

  ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΕΣΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΩΣ ΘΑΝΑΣΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

  ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΕ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ DO REQUIEM ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ - "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ~ ΨΕΥΔΟ - Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΥΠΟΠΙΠΤΩΝ ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΥΠΕΡΔΙΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΗΘΕΛΗΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ" ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΗΤΟΙ ΣΕ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΕΠΑΡΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΠΑΡΣΗ ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΑΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΜΩΔΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΩΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ - ΓΚΡΙΖΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ~ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ «ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ» ΤΟ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΕΡΩΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ ΠΟΡΝΗΣ "ΜΑΜΑΣ-ΟΕΑ" «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΧΑΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ"


  http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2010/11/14/00-00/pa-sy-a_aristofanhs_2010-11-14_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΕΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
  ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΝ ΟΕΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ":

  2017-02-02
  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΜΠΟΧΩΡΗΣ - ΧΑΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ - Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή