Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ Νο 9

ΘΕΜΑ 1:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, Η ΟΕΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ «Ε», ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ» http://daemon.e-e-e.gr/files/feb-2008.html
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_14.html
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΗ ΩΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΗ ΜΕ ΖΗΛΟ.

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ. Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΚΑΙ ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ …ΥΠΟΘΕΤΟΥ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ» – P.R. – ΠΟΡΤΙΕΡΗ – ΥΠΟΔΟΧΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, «ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ». ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ: Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.) "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ",ΣΕΛΙΔΕΣ 51-52). ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΙΣ «ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 51-52 ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΚΛΕΨΙΤΥΠΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΑΙΣΧΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ._


ΘΕΜΑ 2:

ΚΑΡΑ-ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΑΤΥΧΩΝ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html "ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΕΞ-ΣΩΟΥ ΚΛΑΜΠ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ". ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΗΤΕ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΓΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/1.html ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟ-ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΙΕΨΙΛΟΝΙΤΕΣ Ή ΤΡΙΕΨΙΛΙΤΕΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΑΣ) ΚΛΠ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΩΣ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ" ΚΛΠ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.


ΘΕΜΑ 3:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΟΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙ?

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ (!!! ΠΟΥ?? ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΛΙΑ?):

«ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ».

(ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΦΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΙΝΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΪΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΙΟΥ).


ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟ-ΟΡΦΙΚΗ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ. ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΘΗ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΑΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΟΕΑ:

ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΣΥΝΟΝΤΑΙ, ΒΑΖΕΙ «Σ» ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΗΣ ΔΑΣΕΙΑΣ (ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ «ΥΦ»· Ή ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ?), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΩΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΩΡΙΚΟ «ΔΑΪΝΟΣ» ΑΝΤΙ «ΓΗΪΝΟΣ».

ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ «ΣΥΝ-» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΥΝ-, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ (ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ).

ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ «ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ» ΑΝΤΙ ΔΡΑΚΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ «ΕΣ ΠΛΑΝΗΤΗΝ» ΕΙΤΕ «ΕΣ ΠΛΑΝΑΤΑΝ» (ΣΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ). ΤΟ «ΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΝΑ ΠΛΕΝΗΣ ΤΑ ΔΡΑΚΟΣΤΑΣΙΑ – ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΗΣ ΜΕ ΤΣΑΠΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ («ΕΕ» ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΥ «Η»), ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΝ «Ω» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ «ΟΟ»: ΟΛΕΞΟΟΜΕΝ, ΣΕΕΜΟΟΝ, ΣΥΜΟΟΝ, ΑΣΤΈΡΟΟΝ, ΣΙΝΟΟΝ ΚΛΠ.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΠΟΡΝΟΦΑΣΙΣΤΟΓΡΗΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΔΩΡΙΚΗ ΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ (ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΑΡΧΑΪΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ή «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ» ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΣΚΑΤΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ) ΜΕ ΗΜΙ-ΑΣΥΝΑΙΡΕΤΗ (ΛΟΓΩ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ) ΠΡΩΤΟΑΡΧΑΪΚΗ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ… ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ «ΕΧΑΨΕ» ΧΑΣΚΟΝΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ-ΒΛΑΚΑΚΟΣ-ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΤΗΣ ΟΕΑ…

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΨΕΥΤΗΣ – ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ – ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΚΦΥΛΟΣ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.

ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ: ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΕΙΡΑΤΟΣΠΟΡΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖΟΤΣΙΓΑΡΟΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΕΚΦΥΛΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.


ΘΕΜΑ 4:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΞΑΝΘΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΧΙΔΙ (Apostolos Papanakos, UFM, Thaliastr. 10, 72461, Germany), ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΥΦΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕ ΑΡΒΥΛΕΣ WEHRMACHT (= ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ Ή WARMIGHT) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΑ ΣΚΥΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

UNSERE NORDISCHE BRÜDER, WEISSE BLONDE-ARIANISCHE DEUTSCHE UND NORWEGISCHE REINE RASSISTISCHE PATRIOTEN, AUFSPÜREN SIE DIESES DUNKLER SÜDLÄNDISCHEN GEMISCHT UNTERMANN DES MITTELMEERES (Apostolos Papanakos, UFM, Thaliastr. 10, 72461, Germany) UND ZERBRECHEN SIE SEINEN SCHÄDEL MIT STÖSSEN AUS WEHRMACHT STIEFEL BIS SEIN URSPRÜNGLICHES GEHIRN AUF DEN PLASTERUNGEN DER DEUTSCHEN ALLEEN VERSCHÜTTET WIRD UND LASSEN SIE IHN MIT ZUCKUNGEN WIE EINEN HUND BEI ABFALL-DOSEN STERBEN.

HEIL AUS GRIECHENLAND
VAARE NORDISK BRØDRE, HVITE BLONDE-ARIAN TYSKE OG NORSKE RENT RASSISTISK PATRIOTER, SPOR DENNE MØRKE SØRLÆNDIKE BLANDET UNDERMANN FRA MIDDELHAVET (Apostolos Papanakos, UFM, Thaliastr. 10, 72461, Germany) OG BRYTE HANS HODET MED BRNNSPARK FRA VERMAKT STØVLER TIL HANS SPRAAKET HJERNEN FAAR SØL PAA HOLDES AV DEN TYSKE AVENYER OG LA HAM DØ MED SKJELVER SOM EN HUND NESTE TIL SØPPELBØTTER.

HAGL FRA HELLAS

(å = aa)

56 σχόλια:

 1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ LINK (κάτω) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

  http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2010/11/14/00-00/OEA_KARAGEWRGIOU_MEGAS_GKRIZOS_MAGOS_PONDIFIKAS_(x800x)_(10%25).htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.kalymniansvoice.gr/el/images/stories/articles/gollum-n-the-ring.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:


  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_453.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΔΩ:
  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html

  ΚΑΙ ΕΔΩ:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QBlJz3SNxvE

  ΤΩΡΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΒΟΒΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

  ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΣΥΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΝΕΜΕΤΩΡ" ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 5 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

  ΕΔΩ:
  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm#plohghsh_05

  ΚΑΙ ΕΔΩ:
  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/25/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-25_00-00.htm#plohghsh_05

  ΚΑΙ ΕΔΩ:
  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/06/10/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-06-10_00-00.htm#plohghsh_05

  Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΣΤΑΣ - ΜΠΟΧΩΡΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ~ ΕΓΡΑΪΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΥΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΟΡΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

  ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΕΙ & ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ O.N.I. ~ MAJESTIC-12 ~ MJ-12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΕΛΕΓΕ ΑΝΥΠΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗ

  ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΑΣΥΑ" ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΥΜΟΛΠΟΥ" Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ) ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΥΑ" ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΥΜΟΛΠΟΥ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ: "...ΠΑΣΙ ΘΗΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΩΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ 10 ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!!!ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ..."

  http://perseysteam.blogspot.com/2011/02/blog-post.html


  ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΜΑΚΑΚΑ.....

  .....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ ~ ΑΜΑΖΙΝΩΝ «ΦΙΛΩΝ» ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ T.V. - ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ~ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΚΑΙ Η «Ο.Ε.Α.» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΠΑΝΕ «ΜΥΣΤΙΚΑ» ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΦΙΛΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟ-ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ~ ILLOUMINATI ΑΦΥΛΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΑΦΥΛΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΑΦΥΛΑ ΔΙΠΟΔΑ

  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ «ΜΥΣΤΙΚΑ» ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο JEANe KARAGEORGe-BOCHORe PRODOTe Ο JEANe JOURNAZe G.A.D.A.e ΚΑΙ Ο APOSTOLe PAPANAKe G.Y.F.T.e ΜΕΛΗ ΤΟΥ ADROMEDIe GALAXYe MAJESTICe

  (Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα και θαυμάστε τις 152 φωτογραφίες)

  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2011/03/13/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2011-03-13_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εύμολπος Τσάμης
  Σας παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε και επώνυμο για να μη γίνονται παρεξηγήσεις προσώπων.
  www.evmolpides.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΠΟΥΣΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΜΑΚΑΚΑ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΡΑΣΦΗΚΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΑΜΑΖΟΝΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

  ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ19 Μαρτίου 2011 - 2:11 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΚΑΡΑΣΦΗΚΑΣ19 Μαρτίου 2011 - 2:12 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ = ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ SANTIGY ZOURNAZE ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ DE-COCO19 Μαρτίου 2011 - 2:14 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ + ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ + ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ = ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΓΑΛΛΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΥΦΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ19 Μαρτίου 2011 - 2:17 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο.Ε.Ο. ~ Ο.Ε.Α. ~ Ο.Ι.Ο. ~ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ~ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ19 Μαρτίου 2011 - 2:19 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ο ΚΟΜΒΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ19 Μαρτίου 2011 - 2:22 μ.μ.

  @

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?????????ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΩΣ ΣΑΝ ΚΩΛΟΦΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΕΚ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΡΙΠΟΔΟΣ. . .ΠΟΣΟ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΣ? ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΤΑ ΕΥΝΟΥΧΑΡΧΙΔΑ ΚΑΠΑΜΑ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΡΕ ΣΥ "30 Μαρτίου 2011 10:41 μ.μ." ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ (;)

  ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. παιδιά ο "30 Μαρτίου 2011 10:41 μ.μ." ξερει απο ψυχολογία

  θα μας φανεί χρήσιμος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

  ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΙΛΑΕΙ

  ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ο "30 Μαρτίου 2011 10:41 μ.μ." ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?????????" ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

  ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

  ΑΥΤΟΝ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΤΟΝ "30 Μαρτίου 2011 10:41 μ.μ." ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

  Ο ΚΟΜΒΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ = ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙ, Ο ΠΑΤΡΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ,
  Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ

  ΑΡΑΒΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΛΙΓΔΟΜΠΙΧΛΗΣ
  ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΠΕΟΛΕΙΧΗΣ

  ΡΟΥΦΑ ΨΩΛΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ, ΜΕ ΧΥΣΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ
  ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΑΜΑΝ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ

  ΘΑ Σ'ΕΥΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΑΦΕ, ΘΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ
  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΤΑ ΟΣΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΩ

  ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΩ
  ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΛΕΠΡΗ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΟΡΑ ΤΗ ΓΑΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΩ

  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΣΠΟΤΑΦΙ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΨΩΛΟΧΥΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ

  ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ
  ΜΕ ΧΥΣΙΑ ΣΕ ΕΒΥΖΑΞΕ Η ΠΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΑΝΑ


  COPY/PASTE από "ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΙΣ 7 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ" - http://eumolpos.blogspot.com/2010/04/7.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΣΚΑΤΩΣΕΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ = ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΩΚΤΟΛΙΤΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΚΑΤΩΣΕΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥ - ΔΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΙΚΑ ΣΕΤΙΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΗΛΕΙΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ - ΛΙΛΙΘ ΜΕ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ - ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΩΝ - ΜΟΥΣΕΙΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΘΕΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ" - "GREAT MOTHER" ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΜΙΣΟΦΩΤΗ ΕΚΑΤΗ - ΝΤΙΑΝΑ ΩΣ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟΠΟΙΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑΧΒΕ - ΑΣΜΟΝΤΑΪ - ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ντροπή στους λογοκλόπους

  Σώστε την e-Ελλάδα:
  http://www.erepublik.com/en/referrer/Xitiroglou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΠΑΠΑΝΑΚΟ-ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ Η ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


  http://anti-amazon.blogspot.com/2011/05/dvd.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» ~ «Ο.Ε.Α.» ~ «]-[» ~ «]+[» ΚΑΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ~ «Ε» ~ «)-(» ~ «)+(» ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ "ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΡΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΦΕΜΙΝΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ Ο.Ε.Α.-ΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε-ΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΑΡΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΑΡΧΗ "ΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/06/03/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-06-03_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Γιατί Θεέ μου να υπάρχει τόση παράνοια στο κόσμο αυτό??? Έλεοσ ρε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΤΑ ή ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "9 Αυγούστου 2011 12:40 μ.μ.".....

  ΖΗΤΑΕΙ "ΕΛΕΟΣ"....ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΛΑΖΙΤΟΝ ΞΥΛΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΑΠΑΤΗ Νο.4: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» ~ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ~ «Ε» ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ~ "BERBERS" ή ΑΜΑΖΙΝΩΝ ~ "AMAZIGHS" ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/06/03/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-06-03_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΑΠΑΤΗ Νο.5: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΚΑΙ «Ο.Ε.Α.» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.) ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΓΕΩΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΓΕΩΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» Ή ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΥΨΙΛΟΝ» ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ~ "BERBERS" ή ΑΜΑΖΙΝΩΝ ~ "AMAZIGHS" ή ΚΑΜΠΥΛΙΑΝΩΝ ~ "KABYLIE" ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΒΕΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ MATOUB LOUNES ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ DALAI LAMA


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/07/17/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-07-17_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ZIONISTS USE "DIVIDE & CONQUER" TACTIC IN NORTH AFRICA


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/07/24/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-07-24_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΛΙΛΙΘΙΑΝΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΥΒΡΕΩΣ ΠΟΤΑΠΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΥΠΟΥ JULIAS: "Julia" ~ "Πάρε μάτι Ελληνικό!" ~ "Το μωράκι Ξεσκίζεται!!!" ~ "Lesbian Fotos de Cubana"

  ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΙΑΧΩΒΙΚΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Α) ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ Β) ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Γ) ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΥΜΝΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Δ) ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΥΟ VIDEO ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΡΝΟ ΗΤΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΥΒΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α.


  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. 1.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
  ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤA ΚΑΤΩΘΙ LINKS

  2.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
  ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤA ΚΑΤΩΘΙ LINKS ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 2/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-35-37-1_(x1440x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 3/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-35-37-1-1_(x972x)_(10%).htm


  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΘΗΣΕΥΣ"
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00.htm#plohghsh_05


  "ANTI AMAZON"
  http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/de-facto-19-2010-134-151-julia-julia.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. 1.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
  ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤA ΚΑΤΩΘΙ LINKS

  2.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
  ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤA ΚΑΤΩΘΙ LINKS ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 4/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3_(x1451x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 5/11

  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_01_(x981x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 6/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_02_(x981x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 7/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_03_(x981x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 8/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_05_(x981x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 9/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_04_(x981x)_(10%).htm

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ Νο. 10/11
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00_http_makelio_blogspot_com_PRNSCR-OEA-04-07-3-1-1_06_(x981x)_(10%).htm


  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΘΗΣΕΥΣ"
  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2011/08/30/00-00/pa-sy-a_thiseus_2011-08-30_00-00.htm#plohghsh_05


  "ANTI AMAZON"
  http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/julias-julia-lesbian-fotos-de-cubana.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ο/Η ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-Ο.Ε.Α.

  Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ:
  http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/vs_09.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Αυτός ο μαλάκας ποιος είναι που βρίζει τον κόσμο.Τα αρπάζει μέσω του Ελληνικού λαού.

  Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012
  Προς ολους τους αφυπνισμενους φιλους του ισολογιου


  Σας ενημερωνουμε οτι το LAPTOP 500€ εχει χρηματοδοθει και αγοραστει απο λιγοστα ατομα και σημερα ειναι εις χειρας του Γιαννη Καραγεωργιου. Οπως ειχαμε γραψει επειδη κοψανε το τηλεφωνο στο σπιτι του κ. Καραγεωργιου, χρειαζομαστε επειγοντως φωτοβολταικα ωστε να εχει ρευμα για φωτισμο και να φορτωνει τον υπολογιστη!
  Τα εξοδα της συνδεσης Ιντερνετ / τηλεφωνου θα τα αναλαβει το ιστολογιο!

  Φωτοβολταϊκό σύστημα για Γιάννη Καραγεωργίου

  Σχεδιάζουμε την εγκατάσταση αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος για την ηλεκτροδότηση της οικίας του εκπρόσωπου της Ο.Ε.Α.
  Το σύστημα αυτό θα πρέπει να είναι ικανό να τροφοδοτήσει (χειμώνα/καλοκαίρι) τις παρακάτω συσκευές:
  Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή (70 W)
  Δρομολογητή (router) παρόχου για σύνδεση στο διαδίκτυο
  Φωτισμό LED

  Ένα τέτοιο σύστημα διαθέτει :
  1. Φωτοβολταϊκούς συλλέκτες για την παραγωγή ενέργειας
  2. Μπαταρίες για την αποθήκευση της ενέργειας
  3. Ρυθμιστή φόρτισης για τη φόρτιση της μπαταρίας
  4. Μετατροπέα (Inverter) για την παραγωγή εναλλασσόμενου ρεύματος 220V AC.

  Το κόστος ενός τέτοιου συστήματος ανέρχεται στα 800 με 1000 ευρώ.

  Καλούνται οι φίλοι της Ο.Ε.Α. να συνδράμουν ώστε να συγκεντρωθεί άμεσα το παραπάνω ποσό γιατί το πλήγμα που θα επέλθει στον πούστη Γιαχβέχα θα είναι τεραστίων διαστάσεων.

  ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ:

  Υ.Γ Να τον αγοράσουνε και ένα χαλί περσίας,να τον αλλάξουνε και πόρτες και παράθυρα για θέμα αισθητικής,να τον αγοράσουνε και ένα αυτοκίνητο για να μετακινείτε άνετα και xaxaxaxaxa και να μην δουλεύει καμιά φορά αυτός ο τεμπέλης του πλανήτη που ονομάζεται γη.Τελικά πόσο μαλάκες Έλληνες υπάρχουνε...Πληρώνουνε τον κάθε απατεώνα και άχρηστο λοποδύτη ανυπότακτο ΙΕΧΩΒΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ":

  2017-02-02
  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΜΠΟΧΩΡΗΣ - ΧΑΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ - Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή