Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

ΝΕΟΝ – ΘΕΜΕΘΛΟΝ

ΝΕΟΝ – ΘΕΜΕΘΛΟΝ| ΑΡΗΣ – ΑΡΡΗΝ – ΑΝΗΡ – ΑΝΔΡΑΣ – ΑΡΡΕΝ – ΑΡΕΤΗ – ΑΡΕΙΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΣ – ΑΡΤΙΟΣ |ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΨΙΛΗ ΣΤΟ ΑΛΦΑ, Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΦΥΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ.

ΕΞ ΩΝ ΚΑΙ: ARENA (ἀρένα).

ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟΝ ΙΣΧΥΣ – ΦΡΟΝΗΣΙΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΟΠΕΡ ΑΝΙΣΧΥΡΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝ.

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ: «ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΣ, Η ΥΠΕΡΟΧΗ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗΝ».

ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ», ΟΠΕΡ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΝ: ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ «ΑΝΔΡΕΙΑΝ» ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ» ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΣ», ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ», ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΩΣ «ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ». ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ Ἤ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΗΧΥ ΤΟΥ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΕΙ / ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΝΑ «ΥΠΟ-ΦΕΡΗ» ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ», ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΕΙΣΕ (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ) ΥΠΟΝΝΟΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ/ΚΑΤΑΠΤΩΣΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΣ) ΜΟΜΦΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟ «Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ». ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΕΔΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ» ΚΛΠ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΘΑ «ΚΑΗ» ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΠΕΣΗ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΛΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΝ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΥΧΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΟΣ, ΗΤΙΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ (ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ «ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ»), ΑΛΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, «ΜΟΛΥΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ Ἤ ΛΟΓΩ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΡΥΦΗΛΟΥ ΒΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΘΥΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΟΔΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ «GAY» ΚΑΙ «METROSEXUAL» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΛΕΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΣΦΑΙΡΗΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΑΣΚΟΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΣΥΜΠΑΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΥΣΙΑ.__ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ._ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΥΓΕΣΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ Ο ΙΣΟΘΕΟΣ ΠΛΑΤΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ «ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ» (ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ «ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΣΟΠΤΡΟΥ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΑΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΕΜΦΥΤΗΣ ΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΜΟΡΦΙΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΜΕ ΤΟ «ΣΤΥΛ», ΜΕ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ». Ο ΠΥΡΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΤΡΗΣ ΚΑΙ ΧΘΑΜΑΛΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ), ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ ΘΕΛΚΤΙΚΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΗΝΑΙ ΣΑΡΚΙΚΩΣ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Ο,ΠΟΙΟΣ ΔΕ, ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΤΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΑΚΟΡΕΣΤΟ) ΑΓΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ΤΗΝ ΟΡΑΣΙ ΤΗΣ (ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΗ «ΟΜΟΡΦΑ» ΣΠΙΤΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΡΟΥΧΑ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΛΠ), ΤΗ ΓΕΥΣΙ ΤΗΣ (ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΩ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΩ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΗ, ΗΤΟΙ ΤΕΡΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΗΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ –ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΗΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΑΣ» ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ…), ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ (ΤΕΡΠΕΤΑΙ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΗ «ΑΠΑΛΑ» ΠΧ ΡΟΥΧΑ, ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΛΠ), ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΗΣ (ΜΟΝΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ), ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΟΣΦΡΗΣΙ ΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΤΑΠΕΙΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΗ ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΗ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΓΑΔΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ «ΘΑΜΠΩΣΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΝΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΜΑΓΕΜΕΝΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΧΕΣΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ, Η ΑΝΤΙΖΗΛΕΙΑ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ (ΗΔΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ) ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΧΑΜΑ!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΕΞΟΔΟΥΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ (ΜΟΥΝΟΕΙΛΩΤΕΣ), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ «ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝ ΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΒΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙ-ΒΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. Ο,ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΝΙ, ΞΩΠΛΑΤΟ, ΞΩΒΥΖΟ, ΞΩΜΟΥΝΟ, Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΟΔΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ GOBLIN, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΕΙΞΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΠΕΔΙΔΟΝΤΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ (ΜΙΝΙ, ΞΩΒΥΖΑ ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΥΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΗΤΕ ΤEΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΝΤΟΥ: Η ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ «ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ», ΜΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΝΑ ΙΔΗ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ, ΠΩΣ ΤΗΣ «ΠΑΕΙ», ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΚΥΤΤΑΕΙ ΝΑ ΙΔΗ ΑΝ ΗΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ Ή ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΗ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ, ΑΤΕΛΗ, ΗΜΙΣΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΦΥΛΟ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ) «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟ. Η ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΜΠΗΧΤΕΣ», ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ CYBORG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥ-ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ: Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΕΥΓΕΝΗΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ.

ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΔΑΡΟ ΚΩΛΟ: ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΘΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΙ. ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΚΓΥΜΝΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΔΑΡΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ. Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΓΙΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ «ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ» (ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ), ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΟΜΟΡΦΙΑ), ΩΣΤΕ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΣΩΜΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ (ΨΕΥΔ)ΑΝΔΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑΜΒΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ, ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΤΩΣΑΝ (ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ) ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ!!!!!

ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΔΑΡΟ ΚΩΛΟ, ΗΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝ ΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ή ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΥΒΕΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΘΗ: ΦΟΡΑΕΙ ΠΧ ΚΟΛΛΑΝ (ΠΡΟΣ «ΣΥΣΦΙΓΞΙ») Ή ΦΑΡΔΥΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΠ. ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΙΣ «ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ», ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΠΑΝΕ», ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ «ΦΛΑΤ» (ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙ), ΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΛΕΤΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ «ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΕΣ», «ΨΗΛΕΣ», ΜΕ «ΣΤΗΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΞΕΡΝΟΒΟΛΗΤΑ.

ΤΗΝ ΦΥΣΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΨΥΧΡΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΘΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΤΟ ΩΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΟ – ΑΝΤΙΣΩΜΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ – ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ: ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΗΣ «ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΡΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΙ-ΕΞΕΛΙΞΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΘΕΝΑΡΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΑΝΤΙΞΟΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

Η ΦΥΣΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΥΪΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ (ΑΝΔΡΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΗΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΑΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ), ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΕΙΝΕΙ ΕΜΦΥΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΑΛΛΟΣ «ΜΥΘΟΣ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥ «ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ». ΓΙΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ; ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ (ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ – ΕΥΣΧΗΜΙΑ), ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΑΡΓΟ, ΜΑΛΘΑΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΦΙΛΑΣΘΕΝΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΜΙΣΕΡΟ.

Η ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ:


ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΝΟΥΣ (ΚΕΦΑΛΗ) ΣΠΕΡΜΑ > ΚΥΗΣΙΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΘΩΡΑΞ) ΚΥΗΣΙΣ < ΣΠΕΡΜΑ ΥΛΗ (ΚΟΙΛΙΑ) ΣΠΕΡΜΑ > ΚΥΗΣΙΣ


ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΝΟΥΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.

ΣΩΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.


ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΙΟ ΩΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ: ΑΠΛΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ «ΦΡΕΝΟ» ΤΟΥ ΘΥΜΙΚΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΗΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ), ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ._ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΜΕΤΡΟΝ», ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ, ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩ-ΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΘΥΜΙΚΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΟ), Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ, ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ «ΤΡΥΠΑ – ΚΕΝΟ» ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΝΩ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ-ΠΡΟΕΞΟΧΗ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΖΕΥΓΑΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ Ἤ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΙ), ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Ἤ ΑΝΔΡΟΕΙΔΕΣ, ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ «ΧΙΟΥΜΟΡ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΗΔΗ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΙΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΕΗ, ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Η ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΣΥΧΝΑ «ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ» ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ:

«ΜΕ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Μ’ ΑΥΤHN THN ΤΣΟΥΛΑ;»

«ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ;»

«ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ;»

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ «ΟΣΜΙΣΤΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΟΤΑΝ «ΟΣΜΙΣΤΟΥΝ» ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ, ΔΕΙΛΗ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΦΥΣΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ: «ΠΑΝ ΕΡΠΕΤΟΝ ΠΛΗΓΗ ΝΕΜΕΤΑΙ», ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ «ΟΤΤΙ ΕΡΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ».

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ», ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΤΡΩΑ ΡΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:
ΣΟΛΩΝ: “ΧΑΛΕΠΟΝ ΦΟΡΤΙΟΝ Η ΓΥΝΗ”


ΘΑΛΗΣ: ”Χάριν ἔχω τῇ Τύχῃ, διότι γεννήθηκα Ἄνθρωπος καὶ ὄχι θηρίο, Ἄνδρας καὶ ὄχι γυναῖκα, Ἕλλην καὶ ὄχι βάρβαρος.”


ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: “Εἶναι κόσμημα ἡ ὀλιγομιλία στὴν γυναῖκα, καλὴ καὶ ἡ λιτότης στὰ κοσμήματα.”


ΧΑΙΡΗΜΩΝ: “ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΠΤΕΙΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙΝ Ἤ ΓΑΜΕΙΝ” (Τὴν γυναῖκα εἶναι καλλίτερο νὰ τὴν θάβῃς παρὰ νὰ τὴν νυμφεύησαι)


ΑΙΣΧΥΛΟΣ: “σἂν τὶς γυναῖκες ποὺ ἔχουνε χτυπηθῇ ἀπ’ τὸ κρασὶ κι ἔχουνε μεθύσει ἀπὸ τὰ γαμησοχαϊδολογήματα (ΟΙΝΟΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΔΕΣ ΓΑΜΩΝ)


ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ:
Ἐρώτησαν τὸν Ἀντισθένη, ἱδρυτὴ τῆς Κυνικῆς Σχολῆς καὶ διδάσκαλο τοῦ Διογένους, «τί εἶναι καλλίτερον, νὰ νυμφευόμεθα ὄμορφη γυναῖκα ἢ ἄσχημη;», καὶ ὁ Ἀντισθένης ἀπήντησε «ἂν νυμφευθῇς ὄμορφη ἔχεις κοινή· ἂν νυμφευθῇς ἄσχημη ἔχεις ποινή.»


ΣΩΚΡΑΤΗΣ:
Ἐρωτηθεὶς ἂν πρέπει νὰ νυμφεύηται κανείς, ὁ Σωκράτης ἀπήντησεν «ὅττι καὶ ἀπ’ τὰ δύο νὰ κάνῃς, θὰ μετανοιώσῃς».ΠΛΑΤΩΝ: «ΤΙΜΑΙΟΣ»

Ὅσοι ἀπὸ τοὺς ἄνδρες ᾖσαν δειλοὶ καὶ διήγαγον ἄδικο βίο, εὐλόγως μετενεσαρκοῦντο ὡς γυναῖκες κατὰ τὴν δευτέραν τους γένεσι, καὶ ἂν συνέχιζαν νὰ ζοῦν ἄδικον βίο, μετενεσαρκοῦντο ὡς ζῷα κατὰ τὴν τρίτην.ΠΛΑΤΩΝ: «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»:

-Εἴπαμε ὅμως πὼς στοὺς λόγους δεν χρειαζόμεθα θρήνους καί ὀδυρμούς.
-Ὄχι βέβαια.
-Ποιὲς εἶναι λοιπόν οἱ θρηνητικὲς ἁρμονίες;
-Ἡ μειξολυδική, ἡ συντονολυδικὴ καὶ κάτι ἄλλες τέτοιες.
-Δεν πρέπει λοιπόν αὐτὲς να τὶς διώξουμε; Γιατὶ καὶ για γυναῖκες ἀκόμα, ποὺ μποροῦν νἆναι μαλθακές (ἐπιεικεῖς), εἶναι ἄχρηστες, πόσο μάλλον γιὰ ἄνδρες.
-Καί πολύ μάλιστα.

Ὅσοι ἄνδρες τραγουδᾶνε, χορεύουν, ἐρωτοτροποῦν, γελᾶνε καὶ κλαῖνε συνεχῶς, γείνονται θερμοὶ καὶ μαλακοί (=μαλᾶκες) σἂν τὶς γυναῖκες.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: «ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣ»:

Ὁ ἄνδρας ἔχει ξανθὴ καὶ πικρὴ χολή («πικρόχολη» κράσι μὲ τὴν ἀρχαία ἕννοια τοῦ ὅρου) καὶ ἐπιβάλλεται στὴ γυναῖκα ποὺ ἔχει μέλαινα χολή (μελαγχολικὴ κράσι).ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ»-16

«ΟΙΔΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Δ΄ ΟΥΣΑΝ» (Ξαίρω ὅτι ἡ γυναῖκα μου εἶναι τίμια, ξαίρω ὅμως ὅτι εἶναι καὶ γυναῖκα).ΗΛΙΟΔΩΡΟΣ: «ΑΙΘΙΟΠΙΚΑ»

4ο ΒΙΒΛΙΟ: «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΥΓΓΑ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΛΙΘΟΣ» (Ὁ χρυσὸς καὶ οἱ πολύτιμες πέτρες ἀσκοῦν ἀκαταμάχητη ἕλξι στὶς γυναῖκες).

4ο ΒΙΒΛΙΟ: Ἂν ἀποχωρήσουμε τώρα ἀμέσως ἀπὸ τὴν συνέλευσι ἔχουμε ἐλπίδες νὰ προλάβουμε τοὺς ἐχθρούς, οἱ ὁποῖοι πιθανότατα δὲν βιάζονται, ὄντες πεπεισμένοι ὅτι ἐμεῖς θὰ καθυστερήσουμε μὲ προετοιμασίες· ἂν, ἀντίθετα, συνεχίσουμε τὶς κλᾶψες σἂν τὶς γυναικοῦλες (οἰκτιζόμενοι καὶ γυναικιζόμενοι), θὰ τοὺς ἐπιτρέψουμε νὰ ἀποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα ἐξ αἰτίας αὐτῆς τῆς βραδυπορίας μας καὶ θὰ γείνουμε περίγελως.

4ο ΒΙΒΛΙΟ: Ἀκόμη καὶ πολλὲς γυναῖκες, δείχνοντας φρόνημα γενναιότερο ἀφ’ ὅτι ἐπέτρεπε τὸ φῦλο τους (ΑΝΔΡΕΙΟΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΦΡΟΝΗΣΑΝ), ἅρπαξαν ὅττι ὄπλα βρῆκαν καὶ ἔτρεξαν κι αὐτές, μάταια ὅμως, ἀφοῦ ἔμειναν πίσω καὶ ἠναγκάσθησαν νὰ ἀναγνωρίσουν ὅτι τὸ θῆλυ εἶναι ἀσθενὲς καὶ ὑστερεῖ στὰ ἔργα (ΤΟ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣ ΥΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΓΝΩΡΙΖΟΝ).

7ο ΒΙΒΛΙΟ: (Θεαγένης πρὸς Χαρίκλειαν): «Οὔτε καὶ μέσα στὰ δεινὰ δὲν μπορεῖς νὰ ξεφύγῃς ἀπὸ τὴν ἔμφυτη νόσο τῶν γυναικῶν: Τὴν ζήλεια.»

10ο ΒΙΒΛΙΟ: «Πάρε θάῤῥος καὶ πὲς σ’ ἐμένα τὴν μητέρα σου τί εἶναι αὐτὸ ποὺ σὲ κάνῃ καὶ νοιάζεσαι τόσο γι’ αὐτὸν τὸν ἄνδρα καὶ θὲς νὰ σῳθῇ. Ἀκόμα κι ἂν οἱ παρθένες εἶναι ἀνυπάκουες, πρᾶγμα ἀνάρμοστον, ἡ μητρικὴ φύσι καταλαβαίνει τὴ θυγατέρα, καὶ ἡ γυναῖκα κατανοεῖ τὸ γυναικεῖο παράπτωμα καὶ ξέρει νὰ τὸ σκεπάζῃ.»ΗΣΙΟΔΟΣ: «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ»

Στ. 373-5

Μήτε γυναῖκα ποὺ κουνάει καὶ στολίζει τὸν πισινό της νὰ σοῦ πάρῃ τὸν νοῦ ξεγελώντας σε μὲ γλυκόλογα, γιὰ νὰ καρπωθῇ τὴ σοδειά σου· ὅ,ποιος ἐμπιστεύεται γυναῖκες, ἀπατεῶνες ἐμπιστεύεται.

Στ. 586

Τὸ καλοκαῖρι, τότε ποὺ οἱ γυναῖκες εἶναι πιό ἀκόλαστες καὶ οἱ ἄντρες πιό χαυνωμένοι

«ΘΕΟΓΟΝΙΑ» 590-612

Γιατὶ ἀπ’ αὐτὴν κατάγεται τὸ γένος τὸ θηλυκό, οἱ γυναῖκες (ὀλέθριον τὸ γένος της καὶ τὰ φῦλα τῶν γυναικῶν), ποὺ εἶναι μεγάλη συμφορὰ γιὰ τοὺς θνητοὺς ἄνδρες, γιατὶ δὲν συμβιβάζονται μὲ τὴν καταραμένη φτώχεια, παρὰ μόνο μὲ τὰ πλούτη. Καὶ ὅπως μέσα στὰ κρεμαστὰ σμήνη τρέφουν οἱ μέλισσες τοὺς κηφῆνες, ποὺ μόνο τὸ κακό ἔχουν στὸ νοῦ τους, ἐνῷ ἐκεῖνες ὅλη τὴ μέρα, ὥσπου νὰ δύσῃ ὁ Ἥλιος, σπεύδουν νὰ φτιάξουν τὶς λευκὲς κηρῆθρες, κι ἀντίθετα ἐκεῖνοι μένοντας μέσα στὰ θολωτὰ μελίσσια τὸν ξένο κάματο τρυγοῦν μέσ’ στὴν κοιλιά τους, τέτοιο ὁ Ζεύς, ποὺ ἀπὸ ψηλά βροντᾷ, κακὸ ἀνάμεσα στοὺς ἄντρες ἔβαλε τὶς γυναῖκες, ἔργων κακῶν συντρόφους· κι ἄλλο ὅμως κακὸ τοὺς ἔδωσε ἀντὶ καλοῦ· ὅ,ποιος ἀποφεύγοντας τὸν γάμο καὶ τῖς σκοτοῦρες τῶν γυναικῶν δὲν θέλῃ νὰ πανδρευθῇ καὶ φθάνῃ στὰ ἄθλια γηρατειὰ στερημένος ἀπὸ γηροκόμησι, αὐτὸς ζῇ χωρὶς τὸ βιός του νὰ στερῇται, μὰ σἂν πεθάνῃ, μακρυνοὶ τότε συγγενεῖς τὸ μοιράζονται μεταξύ τους· σὲ ὅ,ποιον πάλι λάχῃ γάμος καὶ βρῇ σύζυγο σεμνὴ καὶ μυαλωμένη, αὐτὸς ὅλη του τὴ ζῳὴ θὰ ἔχει τὸ κακὸ ποὺ τὸ καλὸ θὰ ἰσοφαρίζῃ, διαρκῶς· ὅ,ποιος πάλι δύστροπη γυναῖκα πάρῃ, αὐτὸς ζῇ ἔχοντας ἀκατάπαυστη στενοχώρια μέσ’ στὴν καρδιὰ καὶ τὴν ψυχή, ποὺ εἶναι ἀθεράπευτο κακό.

957-962

Κι ἡ Ἰδυῖα δαμάστηκε / γαμήθηκε (ὑποδμηθεῖσα) ἀπ’τὸν Αἰήτη καὶ γέννησε τὴν Μήδεια.

1000

Κι ἡ Μήδεια, ἀφοῦ ὑποτάχθηκε στὸν Ἰάσονα (δμηθεῖσα), τοῦ γέννησε ἕνα παιδί.

1006

Καὶ ἡ Θέτις, ὑποκύπτοντας στὸν Πηλέα (δμηθεῖσα) […]Σχετικὰ μὲ τὴν μετοχὴ δμηθεῖσα=γαμηθεῖσα, σημειωθήτω κάτι βασικότατο ποὺ γιὰ ἄλλη μιὰ φορὰ μᾶς ἀποκαλύπτει ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα:

Στὰ ἀρχαῖα Ἑλληνικὰ ἡ «σύζυγος», ἡ «γυναῖκα», ἡ «δομεστικὴ νοικοκυρά» κλπ ἀπεδίδετο μὲ τὴν λέξι "Δάμαρ". Εἶναι ξεκάθαρη ἡ πρὸς τὰς γυναίκας ὀπτικὴ τῶν προγόνων μας, ὀπτικὴ τῆς γυναικὸς ὡς "δαμάσιμο" ἤ "δαμασμένο" ἤ "πρός/ὑπό δάμασιν" κλπ ὄν.

Τὸ θέμα εἶναι τό γνωστὸ ΔΑ-ΓΑ, ἤτοι ἀρχεγόνως ΔΑΜΑΩ=ΓΑΜΑΩ=ΔΑΜΑΖΩ=ΓΑΜΑΖΩ, Γάμος=Δάμος (ὄχι ὅμως Γᾶμος/Γῆμος=Δᾶμος/Δῆμος) καὶ οὔτῳ καθ' ἑξ ᾗς διὰ τὰ ὑπόλοιπα παράγωγα (Δαμέτης, Δαμάλιον, Δαμιόλα κλπ).

Ἐπίσης τό λατινογενές "Dama" προέρχεται ἐκεῖθεν.

Ἡ κατάληξις "ρ" ἀντί "ς" εἰς τινὰς λέξεις ἦτον γνώρισμα τῆς Ἠλειακῆς διαλέκτου:


Ἠλειακή διάλεκτος - λοιπαὶ Ἑλληνικαὶ διάλεκτοι

Φρέαρ - Φρέας
Δάμαρ - Δάμας
Κρέαρ - Κρέας
Χυμόρ - Χυμός (ἐξ οὗ καὶ HUMOR)
Ἰχώρ - Ἰχώς
Στέαρ - Στέας (= Λίπος)
Κέαρ - Κέας (= Στῆθος)
Κέραρ - Κέρας
κοκ

Τὸ «Μέγα Ἐτυμολογικόν», στὸ λῆμμα ΔΑΜΑΡ, ἀναφέρει: Δάμαρ: ἡ γαμετή. Παρὰ τὸν γάμον, γάμαρ καὶ δάμαρ, ἡ παρὰ τὸ δαμάζεσθαι και ὑπεζεῦχθαι ἀνδρί· γυνή, φίλη.

Καὶ στὸ λῆμμα ΓΑΜΟΣ: Παρὰ τὸ δαμῶ. Τὸ δαμάζω, γίνεται δάμος, και γάμος, ὁ δαμαστικὸς τῶν θηλειῶν. Ὅθεν καὶ τὰς παρθένους ἀδαμάστους λέγει Ὅμηρος. Οἷον, - παρθένος ἀδμής.

Ἐξ ἄλλου ἡ γυναῖκα παντρεύεται = ὑπανδρεύεται = τίθεται ὑπὸ ἀνδρός, ἐν ᾦ ὁ ἄνδρας νυμφεύεται.


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΟΣΑ ΠΑΡΕΤΕΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ. ΟΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΠΧ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ»), ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ «ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ» ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΛΠ. ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΩΣ «ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ», ΗΤΟΙ ΜΕ «ΤΑΜΠΕΛΕΣ» ΚΑΙ «-ΙΣΜΟΥΣ» ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΙ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ «ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ» ΚΕΙΜΕΝΟ.

Ἡ ἀρχαία Ἑλληνικὴ κοινωνία, ἀκραιφνῶς ἀνδροκρατική, δὲν θα μποροῦσε νὰ ἔχῃ μεγαλουργήσει ἐὰν εἶχε στηριχθῇ στὶς γυναῖκες. Οἱ γυναῖκες στὴν ἀρχαῖα Ἑλλάδα εἶχαν τὴν θέσι ποὺ τοὺς ἄξιζε: Δὲν ᾖσαν καταπιεσμένες ἢ ἀποκλεισμένες ἀπὸ τὴν μόρφωσι, ἁπλῶς κατανοοῦσαν κι οἱ ἴδιες ὅτι δὲν ἔχει νόημα νὰ συμμετέχουν στὰ τῆς πόλεως, ἅτινα ἀπαιτοῦν σωφροσύνη, εὐφυΐα καὶ ἀρετή, καὶ εἶχαν ἀποδεχθῇ τὸν ῥόλο των ὡς ὑποδεέστεροι βοηθοὶ τῶν ἀνδρῶν. Καὶ στὴν σημερινὴ κοινωνία, παρὰ τὴν χειραφέτησι, ἰσότητα, φεμινισμό καὶ τὰ λοιπὰ σχιζοφρενῆ φροῦτα τοῦ σιωνισμοῦ, οἱ γυναῖκες -ἄλλες κρυφὰ κι ἐνδόμυχα καὶ ἄλλες δηλώνοντάς το ἀνοιχτά- ἐπιθυμοῦν αὐτὴν τήν «ὑπὸ τοῦ ἀνδρὸς θέσι», καὶ αἰσθάνονται δυστυχεῖς ἂν ἀφίνωνται τελείως ἐλεύθερες. Ὁ Πλάτων στὴν «Πολιτεία» λέει «μή στερῇτε εὐκαιρίες ἀπὸ τὶς γυναῖκες, πρέπει νὰ παρέχουμε σὲ ὅλους ἴδιες δυνατότητες μορφώσεως, στρατιωτικῆς ἐκπαιδεύσεως, γυμναστικῆς κλπ, ὥστε νὰ κρίνουμε δίκαια ποιοί εἶναι οἱ ἰσχυρότεροι καὶ σωφρονέστεροι, καὶ ἆρα οἱ καταλληλότεροι νὰ κυβερνοῦν τὴν Πόλι». Πόσες προσωπικότητες ἀνδρῶν καὶ πόσες γυναικῶν ἀνέδειξε ἡ Ἀρχαία Ἑλλάς;

Ἡ γυναίκα ἕλκεται ἀποκλειστικὰ καὶ μόνον ἀπὸ τὸ «φαίνεσθαι» τοῦ ἄλλου φύλου καὶ ὄχι ἀπὸ τὴν οὐσία. Αὐτὸ ποὺ κυττᾶνε στὸν ἄντρα –τὸ δηλώνουν ἄλλωστε κι οἱ ἴδιες– εἶναι τὸ τί «ἐκπέμπει», «πῶς πλασάρει τὸν ἑαυτό του», «τὶ στυλάκι ἔχει», «πῶς τὶς κάνει νὰ αἰσθάνωνται». Τὸ μόνο ποὺ μετράει γιὰ τὴν γυναίκα εἶναι τὸ πῶς αἰσθάνεται, ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΤΙ Ἤ ΟΧΙ καὶ ὄχι ΑΝ ΗΝΑΙ ΟΡΘΟ ΑΥΤΟ Ἤ ΟΧΙ. Στὴν οὐσία δῆλα δὴ παραδέχονται ὅτι εἶναι ἕρμαια διαθέσεων ἐξαπατήσεως! Δὲν ἐνδιαφέρονται γιὰ τὸ ποιός εἶναι πραγματικά, ἤτοι γιὰ τὴν Ἀλήθεια, ἀλλὰ γιὰ τὸ ποιός ἔχει ἐκπαιδευθῇ νὰ δείχνῃ ὅτι εἶναι! Ἀκόμα καὶ ἂν μάθουν πχ ὅτι ἄλλος εἶναι καὶ ἄλλος δείχνει ὅτι εἶναι, δὲν ἀλλάζει τίποτα, σὲ αὐτὲς ἀρκεῖ ποὺ τοὺς «ἀρέσει» αὐτὸς ποὺ φαίνεται πρὸς τὰ ἔξω! Συνειδητὰ λοιπὸν ἐπιλέγουν τὸ ψέμμα, τὸν εὔκολο δρόμο τῆς «Ἀπεικονίσεως», τῆς «Μιμήσεως», τῆς «Τέχνης», τῆς «δια-σκεδάσεως» (δια-σκορπίσεως), τὸ «Εἴδωλον» τοῦ Πλάτωνος καὶ ὄχι τὸ «Ἔσοπτρον» τοῦ Πλάτωνος, ἤτοι τὸν δρόμο τῆς Ἐπὶ-ἱστήμης, τῆς Πραγματικότητος, τοῦ Κόσμου, τῆς Ἀληθείας (οἱ Φελλόλογοι τοῦ σήμερα ὀνομάζουν αὐτὸν τὸν κόσμο «κόσμο τῶν ἰδεῶν τοῦ Πλάτωνος»).


ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ «ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ»:Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΗ ΟΣΟ ΞΕΜΑΘΑΙΝΗ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΗ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΝ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙ – «ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ».

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ‘Η ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ.

Ο ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΡΙΖΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΞΕΡΡΙΖΩΘΗ.

ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ‘Η ΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, -ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΗ ΚΛΙΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. Η ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΘΑ’ΧΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΑΝ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΝΗ ΝΟΥΒΕΛΛΑ – ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ: BUONA FEMINA E MALA FEMINA VUOL BASTONE (ΚΙ Η ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΚΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΡΑΒΔΙ).

ΕΠ’ΙΒΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ’ΧΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ: ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ, ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ, -ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

...ΠΕΡΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ, ‘Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ («Ω! ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ Η ΑΙΔΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΟΛΑ!»)…

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΘΗ: ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΑΥΤΗΝ» - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΣΧΗΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΗΝΑΙ ΣΕΜΝΟΤΥΦΗ. ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ, ΜΙΚΡΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΟΧΑΡΗ ΕΠΑΡΣΙ, ΤΟΣΗ ΑΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ – ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! –ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΙΑΡΕΣ» ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΕΣ – ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΟΥΝ!ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΞΑΜΑΘΑΙΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΔΙΩΧΝΗ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΝΑ ΕΛΑΦΡΩΝΗ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΗ ΣΤΑ ΕΛΑΦΡΑ, ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΘΗ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ, ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ! ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΙΟ ΞΕΝΟ, ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, Η ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΛΑΝΕΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ), Η ΒΑΘΥΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΥΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ‘Η ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΩΣ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ» ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ! ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ, ΑΠ’ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΣΥΝΔΕΣΑΝΕ ΣΤΕΝΑ, ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΙΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ «ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ». ΘΑ’ΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΗΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΤΑΙΟ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΨΙ.


ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΝΙΤΣΕ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛ’ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ «ΣΕΦ» ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΗ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ». ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΡΗΧΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ. ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ. ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΪΜΑΛΙΑ ΣΕ ΛΑΙΜΟΥΣ, ΧΕΡΙΑ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΑΥΤΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΙΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΙΜΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΙ, ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΡΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΑΠΟΒΛΗΤΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙ;;; ΠΟΥΘΕΝΑ! ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙΣ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟ ΚΟΧΛΑΖΟΝ ΙΞΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ. ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ. ΔΗΛΑ ΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΡΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΕΡΜΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ._ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ._ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙ. Η ΗΔΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΑΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΣΕ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ; ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΩΝΤΑΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΙΣΟΒΙΩΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ KAI ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΟΝ GRAZBORDOTH.

ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ, Ο ΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΠΟΛΟ; ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ 2 ΠΟΛΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΦΥΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙ;

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΟΚΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΗΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΑ;;;; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΥΜΝΙΑ Ἤ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥ;;; ΕΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΗΤΟΝ ΟΣΟ ΧΘΑΜΑΛΟΣ ΟΣΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΘΕΙΑΖΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΟΟΥΝ? ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑΤΣΟΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΧΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΝΑΔΩΝ, Ο ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΩΡΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΡΑΓΙΟΝ), ΔΙΟΤΙ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΦΑΛΛΟ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΟΣΙΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΔΡΑΣ) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΘΗΚΗ ΕΚΚΟΛΑΨΕΩΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.

Η ΦΥΣΙΣ «ΦΥΕΙ» ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΤΑ ΦΥΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΜΑ. ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΪΓΕΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΛΠ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΝΑΥΣΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΦΑΛΛΟ ΚΟΠΑΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΒΙΑΙΑ ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΧΡΙ Ν’ ΑΦΡΙΣΗ (χταποδόχια). ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΙ (ΕΝΣΤΙΚΤΟ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΑΝΤΡΑΣ) ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΥΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛEΤΑΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΦΥΟΝΤΑΙ ΑΝ-ΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΦΥΣΙΣ ΕΧΕΣΕ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

ΣΕ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΗΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΝ ΕΙΔΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΝ ΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΙ. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Ο ΟΡΟΣ «ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΤΕ Η ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΡΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΧ «ΑΔΥΝΑΜΟΚΡΑΤΙΑ».


EN TAXEI ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ.

Ο ΦΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΩΣ (ΝΤΡΟΠΗ).

ΛΕΜΕ «ΕΠΑΝΔΡΩΝΩ» ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ Ἤ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΠΙΓΥΝΑΙΚΩΝΩ».

Η ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ: «ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ: ΛΟΥΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ» ΚΑΙ «ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ – ΚΟΝΤΟ ΜΥΑΛΟ».


ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΗΥΡΙΣΚΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΤΗΣ ΘΕΣΙΝ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. ΤΟΤΕ ΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΙ. ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΠΟΧΗ ΑΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ ΠΟΥ ΦΩΛΗΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΠΡΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ», ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ Ο ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΛΙΜΝΑΖΩΝ ΟΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΩ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΝ. ΑΠΑΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΚΡΥΦΑ ΚΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ (ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ) ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΜΜΕΝΟ ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ, ΒΑΝΑΥΣΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΚΛΠ. ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ· Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ._ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΕΩΣ (ΚΑΙ ΠΟΔΑΦΕΤΗΣΕΩΣ), ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ «ΒΙΤΣΙΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΒΟΥΝ»: ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΧΥΝΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΛΠ... ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΕΩΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΗ ΠΟΤΕ»

«ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΤΥΝΕΙ»

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ»

«ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ»

«Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΟ»

«ΘΕΛΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΗ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ»

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΗ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΗ»

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ»

«ΚΑΝ' ΤΟΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΗ ΑΛΛΗ»

«ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΑ. ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ»

«ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΟΤΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ».
ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΑΝΔΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ: ΕΑΝ, ΕΝ ΩΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΣ, ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΤΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ, ΒΡΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΕΙΟ ΤΡΟΠΟ· ΠΕΣ ΤΟΥΣ «ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΙΩΣΗΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΓΗΣ», ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ? ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΗΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ Ἤ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΗΣ ΒΙΑΙΑ, ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΨΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙΣ «ΑΝΑΒΕΙ» ΤΩΡΑ Η ΒΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ???

ΧΛΕΥΑΣΕ ΤΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΥΣΟΥ ΤΕΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΤΕΣ, ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΕΣ. ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΕΡΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ) ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ! ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΘΛΙΨΙ· ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ, ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΣΙΓΟΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΣ: ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΨΥΧΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΔΟΣ. ΑΣ’ΤΕΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΣ’ΤΕΣ ΝΑ ΝΕΚΡΩΘΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ (ΔΙΟΤΙ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΑΣ’ΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΩΛΗΚΕΣ! ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΗΣ ΤΗΝ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΙΣΗΣΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ! ΟΡΚΙΣΟΥ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΥΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ MORGUL ΓΕΝΟΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΗΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ ΤΩΝ.ΡΗΜΑ ΕΛΛΟΓΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΕΛΑΒΕΝ

ΣΕΛΑΣ ΠΑΤΡΩΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΝΕΟΝ

ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΛΟΥ ΑΙΔΟΙΟΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕΝ

ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΣ ΤΑΔΕ ΑΝΕΘΕΚΕΝ

ΕΙΔΟΣ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙΑΔΙ ΩΣ ΡΙΨΕΤΑΙ

ΘΕΜΕΘΛΟΝ ΖΩΠΥΡΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΕΜΝΕΙ

26 σχόλια:

 1. ΤΟΜΕΑΣ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

  ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] - [ 2010.03.05 00:00 ]

  ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ» ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΟΛΟΤΩΦ (Вячеслав Михайлович Молотов)

  ΤΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ «ΡΕΣΑΛΤΟ» ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΟΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΤΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ «ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/05/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-05_00-00.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ [ 2010.03.08 24:00 ]

  8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ - Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ~ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/03/08/24-00/pa-sy-a_anakoinwths_2010-03-08_24-00.htm#plohghsh

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.....
  ΛΟΥΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ
  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΘΗΚΗ ΕΚΚΟΛΑΨΕΩΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ."

  Μετά απ' αυτό νομίζω πως αποκτάει άλλο νόημα η φράση "Είναι θεά". Γιατί Θ.Ε.Α = ΘΗΚΗ ΕΚΚΟΛΑΨΕΩΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ''EYΜΟΛΠΕ'' ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ.ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΙΠΑΝ(ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ),ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΖΩΟΝ.ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΖΩΟΥ.ΤΑ ΔΕ ΠΕΡΙ ΦΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩΝ ΣΚΡΟΦΑ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ ΓΥΝΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ...ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ,ΤΟΝ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΧΕΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΩΚΤΟΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ,ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρὸς τὴν ἄνωθι ἀνώνυμη ψωλογυτεύουσα ταραντοῦλα τοῦ διαδικτυακοῦ πεζοδρομίου:

  Χυσοσταγῆ παρτουζόγεννε πουτανόγυφτα, κατέστη πασίδηλον ἐκ τοῦ μηνύματος σου ὅτι ἡ κοινοβιακὴ μᾶννα σου σὲ συνέλαβε κατὰ τὴν διάρκεια ὀμαδικοῦ βιασμοῦ της ἀπὸ σαπιοδόντηδες τσιγγάνους πρεζεμπόρους καὶ παραμορφωμένους ναρκωμανεῖς τρογλοδῦτες, οἱ ὁποῖοι ξέσκιζαν τὸ ἄτιμο σαρκίο της μὲ ματσέτες καθῶς μπούκωναν τὰ σωθικὰ της με βρώμικο τοξικὸ σπέρμα.

  Ποιὸς εἶσαι ἐσὺ μωρὴ ἡμιθανῆ καργιολόγρια ποὺ τολμἇς νὰ λερώσῃς τὸν σεπτὸ αὐτὸ ἰστοχῶρο μὲ τὴν ἐλεφαντοχυμένη ψυχὴ σου; Μὲ ποιὸ θρᾶσσος ρὲ χυσοκέφαλε τενεκεδόπουστα ἐκφέρεις γνώμη πάνω σὲ αὐτὸ τὸ ἀριστουργηματικὸ ἄρθρο; Ἀς γαμήσῃ, λοιπόν, ὁ βαθύνους σατανᾶς τὰ ἀνήμπορα νεογέννητα παιδιὰ σου (ὅταν γεννηθοῦν) μέσα στὶς θερμοκοιτίδες τους καὶ ἀς διαγουμήσουν τὰ δαιμονικὰ στίφη του τοὺς οἰκογενειακοὺς σας νεκρόλακκους διαβρώνοντας μιὰ γιὰ πάντα τὰ ἐνεπίγραφα μάρμαρά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΝ 8ΗΣ ΔΑΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,Η ΤΟ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ(ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ)ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ,ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ(ΜΙΣΕΣ ΟΜΩΣ)ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εἶσαι ἕνας γυναικόφιλος φλωρολεμὲς, ἀνάξιος ἀκόμη καὶ γιὰ νὰ σκουπίσῃς τὰ χύσια μου ἀπὸ τὸ κεφάλι τῆς μᾶννας σου. Σοῦ γαμῶ ὅλο τὸ οἰκογενειακὸ δέντρο μέχρι τὸν Ταμερλᾶνο. Συνέχιζε νὰ διαβάζῃς τὴν ἰστοσελίδα μὲ τὴν ἴδια ἀφοσίωσι καὶ συνέπεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΘΟΜΕΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ 8Χ8.ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ.Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΤΡΥΠΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πρὸς τὸν ἄνωθι ἀσύντακτο ψυχόπουστα: Σχολιάζω μόνο τὸ πρῶτο σχόλιό σου καθὼς εἰς τὰ ὑπόλοιπα ἰσοπεδώνεσαι ἀπὸ τοὺς νεκρογαμηστεροὺς πολυτονικοὺς μύδρους κάποιου ἄλλου Ἕλληνα: Τὸ σχόλιό σου δὲν περιέχει ὡλοκληρωμένο νόημα, εἶναι προϊόν συνειρμῶν ψυχοπαθοῦς ἑρμαφρόδιτου χυσομπεκρῆ. Πρόσεξε τί γράφεις ῥὲ γαμώταφε: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΙΠΑΝ(ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ),ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΖΩΟΝ.ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΖΩΟΥ.

  Τί ‘ν’ αὐτὸ ῥὲ πορνοπαίδι????

  Ἐν συντομίᾳ, ἀνήκεις εἰς τὴν κατηγορία τῶν ἀναγνωστῶν ποὺ ἀναφέρεται στὴν ἀρχὴ τοῦ ἄρθρου. Παραληρεῖς. Ἄντε καὶ γαμήσου μὲ τὸν κωλοπατέρα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΗΜΕΝΕ,ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ,ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΑ,ΦΑΝΕΡΩΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΥΛΟΓΩΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΤΩΜΕΝΕ,ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ,ΑΠΑΡΤΕ,ΑΝΩΜΑΛΕ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ,ΨΥΧΑΚΙΑ, ΑΥΝΑΑΝ-ΕΒΡΑΙΕ,ΜΑΣΟΝΟΛΕΙΚΤΗ,ΣΕΞΙΣΤΗ,ΠΟΡΝΟΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΜΙΚΡΟΨΩΛΗ,ΜΑΛΑΚΑΡΧΙΔΗ,ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΕ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ 'ΓΙΕ',ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΖΩΟΝ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ-ΔΡΑΚΟΥ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ. . .ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ Η' ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΡΥΔΑΛΟΥ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΗΔΗ, Η' ΑΠΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΕΙΣ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΑΣΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗΝ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΕΥΡΥ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΓΕΜΑΤΟΥ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΟΥ.ΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑΙ ΗΔΗ Η' ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΣΑΠΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ,ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΠΟΥΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΟΣΠΟΡΕ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΩΝ ΣΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗΣ ΚΩΛΑΡΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ STARCRAFT 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΠΟΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΩΡΗ ΚΑΡΚΙΝΩ ?????

  ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΥΤΣΕ ??????????????

  ΣΕ ΚΑΡΑΧΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΡΩΚΤΟΑΣΤΑΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

  ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΩ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΩΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

  ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΙΑΡΗ!!!!!!

  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΜΩΡΗ ΧΥΣΟΒΟΘΡΟΠΟΥΣΤΑ;

  ΛΑΘΟΣ.

  ΝΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΥ ΠΡΕΖΟΓΡΙΑ. ΝΑΙ.
  ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΝΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ. ΝΑΙ. ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ.

  ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΤΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!

  ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΤΡΑΒΕΣΤΟΧΥΜΕΝΗ ΨΩΛΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ....ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΕΕΕ?ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΕΕ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΘΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ-ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ(ΣΩΣΤΑ Ε?)] ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥ(ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ) ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΤΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ 5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ(ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ...5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ(ΑΥΤΟΣ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ)...ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΛΙΣ) ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΣΑΙ,ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ,ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΔΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ...ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...ΛΑΙΚΙΣΤΕΙ...ΜΗΝ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ...ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΙΜΗΣΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. H ΔΗΜΗΤΡΑ Κ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ....ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΕΕΕ?ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΕΕ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΘΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ-ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ(ΣΩΣΤΑ Ε?)] ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥ(ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ) ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΤΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ 5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ(ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ...5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ(ΑΥΤΟΣ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ)...ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΛΙΣ) ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΣΑΙ,ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ,ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΔΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ...ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...ΛΑΙΚΙΣΤΕΙ...ΜΗΝ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ...ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΙΜΗΣΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Νταηλίδικο Ρομπότ28 Οκτωβρίου 2011 - 1:26 π.μ.

  Δήμητρα σου γαμω, λακωνικά, τη μάννα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αλήθεια, Εύμολπε, πιστευεις τα ίδια για τη μητέρα σου που με τόσο πόνο σε γέννησε, με τόση αγάπη σε θήλασε και με φροντίδα σε μεγάλωσε? Ότι είναι εκφυλισμένο ον, αποβλητέα οργανική ύλη, άρρωστο σίχαμα, ότι την έχεσε η φύση, και όλα τα υπόλοιπα εμετικα? Όταν αποκτήσεις κόρη κ κρατήσεις το τρυφερό νεογέννητο στα χέρια σου θα ευχηθείς σκατά στο νεκροτομείο της???
  Βλέπω ότι έχεις συλλέξει τεκμήρια για να στηρίξεις τη θεωρία σου, διάβασες τους αρχαίους, το φιλοσόφησες κ ο ίδιος με βάση τις πεπερασμένες εμπειρίες κ την ανάπηρη αντίληψή σου και μας έφερες μια σούμα.
  Η ορθότητα μιας θεωρίας όμως δεν έχει καμία σχέση με τα επιχειρήματα που την τεκμηριώνουν. Μπορώ να σου παραθέσω πολλά από δαύτα και να στηρίξω επιτυχώς τη θεωρία ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη, πράγμα που δεν ισχύει.
  Μπορώ να γράψω κ εγώ ένα ωραιότατο κείμενο κ να σε πείσω για τη σωματική, νοητική κ συναισθηματική υπεροχή του γυναικείου φύλου παραθέτοντας ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιχειρηματα.
  Επειδή όμως είμαι, μάνα, σύζυγος, επιστήμων παιδαγωγός κ πάνω από όλα σκεπτόμενος άνθρωπος, δε θα εμπλακώ σε ανταλλαγές κοσμητικών επιθέτων.
  Θα σου δώσω μερικές πληροφορίες, έτσι πρόχειρα όπως μου έρχονται στο νου.
  1. Το επιπλέον λίπος στο γυναικείο σώμα δεν αποτελεί φυσικό ελάττωμα. Το γυναικείο σώμα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να αποτελείται απο λίπος άνω του 18% γιατί από το λιπωδη ιστό παράγνται οι γυναικείες ορμόνες ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ. Γι αυτό όταν αδυνατίζουμε πολύ, μας κόβεται η περίοδος.
  2. Δε μας αρέσει η βία και ο μαζοχισμός. Η βιομηχανια του θεαματος προσπαθεί να μας κάνουν μαζόχες και βιτσιόζες, αλλά ευτυχώς δεν το καταφέρνει. Και όσες λένε ότι τους αρέσει το ξύλο στο κρεβάτι, λένε ΨΕΜΑΤΑ γιατι πιστεύουν ότι ΑΥΤΟ θελει ο αντρας. Όταν μας αγγίζουν βίαια στις ερωτογενείς ζώνες, η αίσθηση είναι απάισια, σα να σε χτυπάει το ρεύμα. Και έχουμε ΠΟΛΥ τρυφερές φαντασιώσεις σε πληροφορώ. Οκτώ στις δέκα δεν περιλαμβάνουν καν σεξ.
  3. Έχεις ιδέα πόσες γυναίκες επιστήμονες υπάρχουν/έχουν υπάρξει? Έτσι πρόχειρα: Υπατία, Μαρί Κιουρί, Ρόζαλιντ Φράνκλιν
  4. Παρά τον πρόλογο που έκανες, δε μπορώ να μην παρατηρήσω ότι έχεις φάει πολλή χυλόπιτα, πολύ σνομπάρισμα και πολύ κέρατο, είναι ολοφάνερο
  5. Πού είναι το ανώτερο ελληνκό ήθος που πρεσβευεις, υποκριτή? Φτύνεις τον ιερό δεσμό της μητρότητας, βρίζεις χυδαία, προάγεις τη βία. Ξεχειλίζεις μίσος και παρορμητικό λόγο που αρμόζει σε ΒΑΡΒΑΡΟ. Πίστευα ότι εισαι ΕΛΛΗΝ αλλα μάλλον λάθεψα. Δε θα επισκευτώ ξανα τη βαρβαροσελίδα σου από φόβο μη μολύνω το μυαλό μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Προς την αποπάνω "μάνα, σύζυγο, επιστήμων παιδαγωγό".
  Οι πιο ανώμαλες γκόμενες που έχω γαμήσει στη ζωή μου ήταν δασκάλες/νηπιαγωγοί.
  Αμφότερες ήθελαν να τις χτυπάω στη διάρκεια του σεξ(η μια το ήθελε και εκτός και το προκαλούσε με τη συμπεριφορά της). Αμφότερες δίνανε κώλο με μεγάλη προθυμία (η μία μου τον έγλειφε κιόλας και η άλλη στράβωσε μεχρί εκεί που δεν πάει που δεν της τον γαμούσα). Αμφότερες είναι η ζωντανή επιτομή των τεράστιων ΑΛΗΘΕΙΩΝ που περιγράφει στο παραπάνω άρθρο ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ.
  Η μία απ'αυτές σε ανύποπτο χρόνο μου είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε πλαγιάσει και με κάμποσες του φύλου της!
  Με πιάνει τρόμος όταν σκέφτομαι ότι παρόμοιες ψυχανώμαλες, σαδομαζοχιστικές, αχαλίνωτες προσωπικότητες είναι υπεύθυνες για την ανατροφή των παιδιών μας.
  ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗΣ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ρε κωλοζωο με τις ηλιθιοτητες που γραφεις και την παιδαριωδη επιχειρηματολογια σου, γραφεις που γραφεις μαλακιες. μαθε τουλαχιστον να τις γραφεις σε σωστα ελληνικα. Γραφεις '' ΔΙΑ ΛΕΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΣΦΑΙΡΗΣ''.Μωρη αναλφαβητη αμοιβαδα, δεν ξερεις οτι η γενικη του ενικου ειναι ΣΦΑΙΡΑΣ επειδη προηγειται το υγρο συμφωνο ρ, οπως ειναι και η χωρα της ΧΩΡΑΣ και οχι της ΧΩΡΗΣ, η μοιρα της ΜΟΙΡΑΣ και οχι της ΜΟΙΡΗΣ??? Οσο για τα επιχειρηματα που παραθετεις,που βριθουν μισους, δεν ξερω τι σκατα εχεις μεσα στην ψυχη σου αλλα χρειαζεσαι οντως βοηθεια. παρεμπιπτόντως δεν απαντησες σε κανενα ερωτημα απο αυτα που σου εθεσε η κοπελα που σχολιασε παραπανω.. γιατι αραγε? αναρωτιεμαι η μανουλα σου τις γνωριζει τις αποψεις σου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Είμαι η σύζυγος-μανα-δασκάλα.
  Ευώνυμε, συγχαρητήρια για την πλούσια σεξουαλική σου ζωή. Τί σχέση έχει με το παραπάνω μήνυμά μου δεν κατάλαβα. Εκτός αν μας έχεις πηδηξει όλες εμας τις δασκάλες (δεκάδες χιλιάδες είμαστε), δεν μπορείς να γενικευεις βασισμενος σε όσα είδες απο πεντε-δεκα πορνιδια που προσπαθούν να ανταποκριθουν στα πρότυπα που προβάλλουν τα περιοδικά και οι τσοντες. Πες μας τί δουλειά κάνεις εσύ κ σίγουρα κάποια λέρα θα έχουμε δει και στο δικό σου χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. οπως παρατηρησα και πιο πανω, δεν εχει απαντησει σε κανενα απο τα επιχειρηματα σου, οποτε μην περιμενεις να το κανει τωρα. ατομακια σαν κι αυτον κρυβονται πισω απο ηλιθιες μεγαλοστομιες και αφορισμους, διανθισμενους με επιτηδευμενο λεξιλογιο. αληθεια εχεις να πεις κατι και για τον δικο μου τον κλαδο, των ιατρων?? για πες να δουμε τη γκαμα σου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Φαντάζομαι ότι για το δικό σου κλάδο θα πει κάτι όπως "Πολύ ανώμαλες οι γιατρέσες! είδα μια τσόντα στο φιλμνετ μια μοναχική βραδιά που βαριόμουν να φουσκώσω την κούκλα μου και όλες φορούσαν ζαρτιέρες και στρινγκ κάτω από τη λευκή ποδιά και τον έπαιρναν από πίσω μέσα στο ακτινολογικό. Έτσι είστε όλες, πηδιόλες και αχόρταγες. Ούστ."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αφηνιασμένο Φασιστοειδές7 Απριλίου 2012 - 6:55 π.μ.

  Ρε υποκείμενα του Ιησού... ο Ευμολπος είναι 1.95 Ελληνοσουηδός με διδακτορικό στην Βιολογία, κομμένος φέτες σαν καλοριφέρ και έχει 2 νταν στο Brazilian Jiu-Jitsu. Σας γραφει στην Άρια ψωλή του. Όσα σχόλια κι αν προσθέσετε, δεν θα μπορέσετε ποτέ να αλλάξετε την πραγματικότητα: Με τα γραφόμενα του Γιούμολπα συμφωνεί η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων αρρένων Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών. Η άποψη των γυναικών, των ομοφυλοφίλων και των γυναικοφίλων αριστεριστών ανδρών δεν μας αφορά. Η φτερούγες της αγαπημένης μας σβάστικας τείνονται προς προστασίαν μόνο των αγνών Φασιστών-Ρατσιστών-Ανδροκρατών Αρίων. Οι υπόλοιποι ας πάθουν καλπάζοντα καρκίνο σε 10 σημεία ταυτοχρόνως και ας ψοφήσουν χέζοντας τα σκώτια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ουαου!!! Μη μου πεις!!! Ελληνοσουηδός??? Δεν το πιστεύω! 1,95??? Φοβερό... Και τί είναι??? Κομμένος...τί??? Φε...μα είναι δυνατόν??? ΦΕΤΕΣ??????? Και έχει δυο ολοκληρα νταν??? Δ Υ Ο???? Και μάλιστα στο .... στο.... Braz... Braz... (θεε μου δεν τολμω να το προφερω...) στο Brazilian Jiu Jitsu????????? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Είναι φοβερά, καταπληκτικά, αδιανόητα και φανταστικά όλα αυτά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Σε κάποιο σημείο γράφεται ότι κάνει διδακτορικό στη Ρομποτική. Μάλλον άλλαξε γνώμη και στράφηκε στη Βιολογία, ε??? Ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΕΥΜΟΛΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ, ΤΡΙΧΩΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ & ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. TO ΟΡΘΟΝ!!! ΕΥΜΟΛΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ, ΤΡΙΧΩΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ & ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤAI ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή