Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 6: Ο.Ε.Α.: ΟΜΑΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΝΗΘΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΗΘΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ ΕΓΧΑΡΑΞΕΩΣ – ΕΝ-ΤΥΠΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΪΜΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ» ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ: ΝΟΣΗΡΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟΝ «ΓΙΑΧΒΕ» (ΠΟΥ’Ν’ΤΟΣ;;;; Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΡΘΗ!!!!), ΜΕ ΣΧΕΣΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΣΤΕΙΡΟΣ ΔΥΪΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΝΟΜΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ (ΠΛΥΣΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ), ΑΠΟΚΡΥΨΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΣ.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΑΥΤΟΥ. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ: ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΘΕΩΡΗΣΙΣ ΚΑΘΕ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΤΟΜΟΥ (ΠΧ ΣΥΖΥΓΟΥ) ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΣΜΩΝ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η «ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑ» ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ), ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΟΒΙΑ, ΦΙΛΑΥΤΙΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΑ.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΚΑΘΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ (ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟ ΩΣ …ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΧΑΣΙ – ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ (ΣΧΙΖΟ-ΦΡΕΝΕΙΑ: ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ), ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ (Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΕΣ) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Η ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΠΧ «ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡΟΒΛΑΧΟΣ», ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΧ «ΑΠΕΚΑΛΕΣΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ;», ΗΤΟΙ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ «ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ» ΜΑΖΥ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΛΕΓΕΩΝΟΣ»).

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΛΟΙΩΔΩΝ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΕΧΩ ΠΑΘΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ», ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ: «Η ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΙ ΤΩΝ ΒΟΛΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΙ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΘΕΑΥΤΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ “ΕΧΤΕΣ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ”». ΙΔΟΥ ΤΙ ΔΗΛΟΙ Ο ΚΡΥΠΤΟ-ΕΚΦΥΛΟΣ «ΚΛΗΤΗΡ» ΚΑΙ «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΟΣ» ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ (ΦΑΚΕΛΛΟΣ 85, 87, ΚΛΠ) ΔΗΛΟΙ: «ΟΙ ΩΝΑΣΗΔΕΣ, ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΛΠ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ (ΝΑ’ΤΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ), ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΛΠ». ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΛΛΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΛΛΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΩΣ ΕΓΑΚΘΕΤΟΙ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ;;;

Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΦΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΟΦΙΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑ ΤΑ «ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ» ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ, ΑΠΗΛΠΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΕΝΤΟΜΟ: ΑΠΕΚΑΛΕΣΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΕΟ ΣΑΡΙΔΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ «ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ», ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ «ΠΑΓΙΔΑ» ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΞΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ, ΗΤΟΙ 5 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ «ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ». ΟΣΟΙ -ΑΠΟΚΛΗΘΕΝΤΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ- ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΟΞΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΧΩΒΙΚΕ ΟΦΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ: ΣΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗΣ ΙΔΙΑΙΣ ΛΕΞΕΣΙΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ, ΟΦΙΟΝΙΚΟΥ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ, ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΒΛΑΚΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η 35ΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΕΠΙ 35 ΕΤΗ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΙΔΡΩΣΗ ΤΟ ΑΥΤΙ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ’ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ, ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ-ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ «ΘΑ». ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΕΟΣ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΔΕΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΔΕΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΙΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ 2-3 «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ» (ΚΕΡΑΜΜΥΔΑΣ, ΛΑΣΚΟΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΙΔΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ «Η ΟΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΕΡΑΜΜΥΔΑΔΕΣ, ΛΑΣΚΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙ». ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Ω ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΓΚΡΕΜΛΙΝ ΤΟΥ ΙΑΧΒΕ;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΕΙ ΑΠ’ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η «ΟΕΑ» (ΠΟΥ’Ν’ΤΗ;;;;) ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΒΡΩΜΑΡΧΙΔΟ ΣΚΑΤΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…), ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΑΧΒΕ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΑΜΩ ΤΟ ΧΤΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΗ ΡΕ ΤΑΦΟΣΚΑΤΕ ΧΙΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!

ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗ-ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΙΚΗ ΧΕΣΟΜΥΓΑ ΒΛΑΚΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΣΗΜΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΩΣ «ΔΕΙΛΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΩΣ»!!!!

ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΕΩΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΩΡΓΙΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΠΟΥ ‘Ν’ΤΑ;;;) ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ, ΥΣΤΕΡΙΑΣ, ΦΩΝΑΣΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ ΑΠ’ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.

ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΙΛΗΔΟΝΕ ΥΦΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΑΘΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩΘΥΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΕ ΦΙΔΟΨΥΧΕ ΑΝΔΡΟΓΥΝΕ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕ ΑΕΡΓΕ ΠΑΡΑΣΙΤΕ ΑΜΑΧΕ ΝΕΟΝΑΡΚΙΣΣΕ ΝΕΚΡΟΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΟΓΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΓΑΜΗ ΣΥΓΓΕΝΟΜΙΚΤΗ ΓΟΝΕΟΒΑΤΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΑΠΟΤΕΤΥΧΗΜΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΠΟΥΣΤΟΜΥΑΛΕ ΚΗΦΗΝΑ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ «ΜΙΛΑΝΕ» ΠΟΛΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

51 σχόλια:

 1. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΟΠΟΥΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?

  ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ NSA.

  «ΟΞΩ ΡΕ….» ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ MAJESTIC ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ) ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ (CIA) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ.

  ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΟΝΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΠΟΡΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ?

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΜΥΔΡΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ?

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΩΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ?

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ?

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΖΕΒΟΥΛ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΣ «ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΚΑ?

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΕΙ?

  ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΡΑ-ΚΛΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ Ή ΟΧΙ.

  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΕΙ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

  Σ.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ. ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΕΧΩΒΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΝΟΟ ΚΡΕΤΙΝΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΑΔΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΟΝΟΜΟΥ. Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 2010. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΧΓΩΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΨΥΧΙΣΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ. ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΧΓΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ KARA-PERSEFONHS ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΒΥΣΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

  s.s.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΠΡΑΒΟ "ΕΥΜΟΛΠΕ" ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΙ' ΟΛΑΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΩΜΥΛΙΑΝΕ ΒΟΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ’ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ

  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΛΕΧΡΙΤΗ.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΙΑ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΦΙΔΙ.

  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ 13ων ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 5555 ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 5555 ΩΑΡΙΩΝ.

  ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.

  Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΩΑΡΙΑ.

  ΕΓΩ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.

  ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

  ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ.

  Σ.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΕΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΟ ΕΜΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ.

  ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ “ΕΥΜΟΛΠΟ” ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΜΑΖΙ.


  “…ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΗΔΙΑ ΕΜΕΤΙΚΕ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕ…”


  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΘ’ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» ΚΑΤΟΧΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΟΜΑΔΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο.Ε.Α.) ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΚΛΠ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ Ή ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΣΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ (ΧΕΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο.Ε.Α.).

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ (ΥΒΡΙΣ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΕΛΗ «ΨΑΧΝΟΥΝ» ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.

  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (ΒΛΕΠΕ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΛΠ).

  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΚΛΩΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΚΥΚΛΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ).

  ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑ-ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

  Ο ΚΑΡΑ-ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ (ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΠΑ) ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΑΝΕΝΑ» ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΟΖΑΚΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΝΕΝΑ»

  ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ-ΚΑΡΑ-ΒΟΛΙΟΤΗ «ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕ» ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ.

  ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΠΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΕΡΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΛΗ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΚΑΡΑΕΝΩΔΙΑ ΑΥΤΑ.

  ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΟΕΑ-ΙΚΩΝ «ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ» ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΟ-ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΑΝΩΜΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΙΚΤΥΩΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ)

  ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΟΡΕΚΤΙΚΟ» ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΛΠ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ (ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ - ΒΛΕΠΕ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΡΩΣΗ (ΦΑΓΩΜΑ) ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΦΑΓΟΙ (ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟΝ “ΕΥΜΟΛΠΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΜΩΦΑΓΙΑ.

  ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !

  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
  s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Υ.Γ.1.
  ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠ’ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.
  Ο ΚΑΡΑΕΡΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΕΛΛΑΣ», ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
  ΟΜΩΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ «ΑΠΛΥΤΩΝ» ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΑΔΑΣ Ή ΒΑΡΑΘΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.

  ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !


  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
  s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ KARAGEWRGIOY ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΗΣ MAJESTIC 12-13 ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΕΡΙ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΛΑΜΨΟΣ ΤΣΙΓΚΑΝΙΚΗΣ (ΓΥΦΤΙΚΗΣ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΟΥΤΣΕΥΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ?

  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ Ε?

  ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.

  ΥΠΟΤΕΓΜΕΝΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΑΠΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA


  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΒΟΛΙΩΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΕΒΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΙΑΣ Ο.Ε.Α. Ο ΠΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΣΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ (ΚΑΚΙΑΣ) ΓΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ (ΚΑΛΗΣ) ΓΑΔΑΣ.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ.

  ΔΗΛΑΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ-ΟΓΛΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑΣ ΚΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΩΣ ΦΥΣΙΚΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ Ο.Ε.Α.-ΙΚΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ MEGESTIC-12-13) ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΟΥ.

  ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ:Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ:

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΝ (ΟΚΤΑΩΡΟΝ) ΕΡΓΑΣΙΑΝ.

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ: ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ.

  ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΟΝ (ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΝ) ΕΡΓΑΣΙΑ.

  S.S.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ O.E.A. ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ 144.000 ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

  ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ή ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ.

  ΕΜΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΛΥΣΕΙ ΠΑΣΑ ΥΠΟΨΙΑ.


  S-12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.
  Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΑ Η ΜΗ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΟΠΕΡΣΕΦΟΝΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

  ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΙΔΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΗ)

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ) ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΤΡΩΓΕ 7+7 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ)

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΤΙΚΟΝ ΚΑΡΑ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

  ΚΑΡΑ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ, ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ).

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΦΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΕΛΕΚΥ ΣΕ ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΙΔΟΛΑΤΡΕΙΑΣ (ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ) ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΛΑΒΗ) ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΓΑΜΩΦΑΓΙΑΣ (ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΟΥΣΑΝ) ΟΙ ΘΗΛΥΚΙΕΣ ΜΙΝΩΙΤΙΣΣΕΣ.

  Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΡΩΤΥΛΟΣ ΤΡΩΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΕΛΕΚΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

  ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  Σ12.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Α, ξέχασα, η σελίδα δεν είναι Ελληνόψυχη αλλά σκατόψυχη.

  Μέγα σφάλμα να θεωρείται Ελληνόψυχη μια ιστοσελίδα που συνεργάζεται με κάθε κατακάθι πράκτορα όλων των εγκληματικών οργανώσεων που λέγονται μυστικές υπηρεσίες.

  Αποτυχημένοι πράκτορες έχουν πάρει πόδι από τα μπουρδέλα αμερικής ρωσίας κλπ και το παίζουν (κυριολεκτικά) ΟΕ.Α. ΒΟΛΟΥ Ή ΚΩΛΟΥ.

  Σ12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΡΑ-ΚΕΝΤΑΥΡΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΑΛΟΤΣΑΚΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Καραγκίοζη Προσύλια ποιός ασχολείται πλεόν σοβαρά με τις ιαχωβίτικες ασυναρτησίες της ο.ε.α εκτός απο τον ημινοϊκό στην Γερμανία

  Η ποιότητα έχει πέσει αισθητά απο την στιγμή που έπαψε να γονιμοποιεί την κρανιακή μήτρα του καραγεωργίου η ίδια του η μάνα. Η αποθνήσκουσα τσιγγάνα μάγισσα ήταν ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία της ανύπαρκτης ομάδας ελληνικής αποκαταστάσεως, όπως και εσύ μπατσοκίνητε προσύλια είσαι ενα επίπεδο ανώτερος στην ιεραρχία του κυκλώματος απο τον καραγεωργίου διότι απο εσένα εξαρτάται εαν θα διοχετεύονται κείμενα της ο.ε.α. στο διαδύκτιο, όχι επειδή έχεις υπολογιστή και κατέχεις τις τυπικές ελάχιστές γνώσεις πληροφορικής, αλλά επειδή είναι γνωστό απο το καλοκαίρι του 2009 οτι υπηρεσιακώς κοινοποιείς τα κείμενα της ο.ε.α. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πράκτορες εντός της γαδά, πιθανόν εν αγνοία του Καραγεωργίου δια να ελεγχθούν τυπικώς τα κείμενα απο κλιμάκια της κυπ cia οι οποίοι αξιολογούν εαν επεξεργάστηκε και ενσωμάτωσε ο χαφίες πειστικώς τις "παραγγελίες" δυσφήμισης και εαν οι συρραφές καλύπτουν λογικοφανώς τις ελάχιστες ανάγκες προπαγάνδας προς δημοσιέυση αφού ο καραγεωργίου ψυχοσυναισθηματικώς έχει βαρέσει μπιέλα το τελευταίο διάστημα και αποτυπώνεται εμφανέστατα στα κείμενα του οσο και αν προσπαθεί να το κρύψει ο ίδιος όσο και το προϊστάμενο κλιμάκιο
  διότι δεν φαίνεται να βρίσκονται και οι ίδιο της cia σε καλύτερη ψυχική κατάσταση.
  Επίσης μερικά κείμενα τα οποία φαινομενικώς έχουν συνταχθεί απο εσένα στην πραγματικότητα έχουν συγγραφεί εξ ολοκλήρου απο βοηθητικούς πράκτορες εντός της γαδά και της κυπ.


  τελος, τι μανία σας έχει πιάσει με τον Λαλα, μήπως τελικά ανήκετε στο ίδιο κλιμάκιο με αυτούς τους γελοίους δήθεν αποσχισθέντες και κατασκόπους της cia που τα έκαναν θάλασσα;

  (Λ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Καραγκίοζη Προσύλια ποιός ασχολείται πλεόν σοβαρά με τις ιαχωβίτικες ασυναρτησίες της ο.ε.α εκτός απο τον ημινοϊκό στην Γερμανία

  Η ποιότητα έχει πέσει αισθητά απο την στιγμή που έπαψε να γονιμοποιεί την κρανιακή μήτρα του καραγεωργίου η ίδια του η μάνα. Η αποθνήσκουσα τσιγγάνα μάγισσα ήταν ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία της ανύπαρκτης ομάδας ελληνικής αποκαταστάσεως, όπως και εσύ μπατσοκίνητε προσύλια είσαι ενα επίπεδο ανώτερος στην ιεραρχία του κυκλώματος απο τον καραγεωργίου διότι απο εσένα εξαρτάται εαν θα διοχετεύονται κείμενα της ο.ε.α. στο διαδύκτιο, όχι επειδή έχεις υπολογιστή και κατέχεις τις τυπικές ελάχιστές γνώσεις πληροφορικής, αλλά επειδή είναι γνωστό απο το καλοκαίρι του 2009 οτι υπηρεσιακώς κοινοποιείς τα κείμενα της ο.ε.α. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πράκτορες εντός της γαδά, πιθανόν εν αγνοία του Καραγεωργίου δια να ελεγχθούν τυπικώς τα κείμενα απο κλιμάκια της κυπ cia οι οποίοι αξιολογούν εαν επεξεργάστηκε και ενσωμάτωσε ο χαφίες πειστικώς τις "παραγγελίες" δυσφήμισης και εαν οι συρραφές καλύπτουν λογικοφανώς τις ελάχιστες ανάγκες προπαγάνδας προς δημοσιέυση αφού ο καραγεωργίου ψυχοσυναισθηματικώς έχει βαρέσει μπιέλα το τελευταίο διάστημα και αποτυπώνεται εμφανέστατα στα κείμενα του οσο και αν προσπαθεί να το κρύψει ο ίδιος όσο και το προϊστάμενο κλιμάκιο
  διότι δεν φαίνεται να βρίσκονται και οι ίδιο της cia σε καλύτερη ψυχική κατάσταση.
  Επίσης μερικά κείμενα τα οποία φαινομενικώς έχουν συνταχθεί απο εσένα στην πραγματικότητα έχουν συγγραφεί εξ ολοκλήρου απο βοηθητικούς πράκτορες εντός της γαδά και της κυπ.


  τελος, τι μανία σας έχει πιάσει με τον Λαλα, μήπως τελικά ανήκετε στο ίδιο κλιμάκιο με αυτούς τους γελοίους δήθεν αποσχισθέντες και κατασκόπους της cia που τα έκαναν θάλασσα;

  (Λ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΝΩ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΣΕ ΗΡΩΑ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΘΗΛΥΚΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ, (ΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ), ΥΦΙΓΕΣΙΕΣ, (ΥΦΙΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ), ΗΓΕΣΙΕΣ, (ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ), ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΠΟΥΤΑΝΕΣ), ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (;)

  ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ-ΜΑΓΙΣΤΡΟΥΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ.

  ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΑΓΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ.

  Υ.Γ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥΣ ΜΙΝΩΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΕΛΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΛΙΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΔΒ = ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ).

  Σ12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ "ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ" -> "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ" ΤΗΣ ΓΑΔΒ = ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

  ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΑΣΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

  Σ12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Γουστάρω τώρα το είδα!

  Θα στείλω e-mail στον Βαλιανάτο το νέο ότι στον Βόλο έχουν ανάγκη από «ΣΤΡΩΣΙΜΟ» ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ και θα έρθει να σας βρεί.

  Και όχι μόνος του.

  Άμα μάθει ότι έχετε και πολότους θα νοικιασουν και γραφεία στον Βόλο.

  Άντε να ξεκαθαρίσει και η αεροπορεία από τους οεα-ϊκούς πούστηδες.

  “Μια στο χώμα και οι υπόλοιπες στο στρώμα”

  σ.σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Παιδία ζήτω ο κώλος του ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ από τον Βόλο Ελπίδος 6 & 12 Νέα Ιωνία Βόλου, διαμένων σε μονοκατοικία καταλληλο δια πάσας α-φύσεως α-ξέχαστη διαμονή.
  Εάν χαθείτε ρωτήστε στο διπλανό στρατόπεδο, τον ξέρουν όλοι.


  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
  Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
  email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:


  Α, ξέχασα, η σελίδα του ΠΑΠΑΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΟΥ δεν είναι Ελληνόψυχη αλλά σκατόψυχη.

  Μέγα σφάλμα να θεωρείται Ελληνόψυχη μια ιστοσελίδα που συνεργάζεται με κάθε κατακάθι πράκτορα όλων των εγκληματικών οργανώσεων που λέγονται μυστικές υπηρεσίες.

  Αποτυχημένοι πράκτορες έχουν πάρει πόδι από τα μπουρδέλα αμερικής ρωσίας κλπ και το παίζουν (κυριολεκτικά) ΟΕ.Α. ΒΟΛΟΥ Ή ΚΩΛΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ….

  ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ «ΔΟΥΛΕΙΕΣ».

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

  ΤΩΡΑ ΙΕΧΩΒΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.

  ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΥΤΥΧΙΑΣ» ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ.

  Σ12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ρε παιδια στειλτε καποιος από ε-μαιλ yahoy gmail ΚΛΠ γνωστοποίηση στον Βαλλιανάτο για να μάθει την Νέα Ιωνία του Βώλου-Κώλου ότι εκεί βρίσκονται μερικοί Τρώες που τον Τρώνε βρίζοντας τον ΓΙΑΧΒΕ….

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
  Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
  email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

  s.s.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. “ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ”

  “ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ”

  “ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΕΝΤΑΥΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ http://makelio.blogspot.com/2010/03/variopoula_01.html?zx=b8a723aeae726bac

  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ

  Ανώνυμος είπε...
  Τι σας φταίνε ρε αρρωστημένοι μισογύνηδες τα θυληκα;
  Ζήτω οι γυναίκες ρε!
  Ζητω τα θηλυκα!
  Ζητω ειδικα οι ομορφες κοπέλες, οι κουκλάρες οι θεες!!
  Ζήτω ο Διπλός Πέλεκυς!
  Δειξτους ρε μακελάρη τους ανώμαλους και αλλες θεοκουκλάρες οπως εσυ ειδικά ξερεις τον τρόπο, γιατι να σταυρώσουν πλεον γκόμενα δεν μπορούν που δεν μπορούν οντας εγκεφαλικά και σωματικά ανίκανοι, ας τους τουλαχιστον να μαλακίζονται
  03 Μαρτίου 2010 6:41 μ.μ.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΗΛΥΚΑ.

  ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  Α) ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΖΑΡΙΖΕ ΩΣ «ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΣ» Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ Ή Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ Ή Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.

  Β) ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΑ.

  Γ) ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΒΡΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΗΦΗΝΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΠΕΛΕΚΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ.

  Δ) ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΠΕΛΕΚΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.

  Ε) ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ «Υ»-ΨΙΛΟΝ ΕΓΙΝΑΝ «Ε»-ΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  ΚΑΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ “ΚΑΛΧΑΣ” ”ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ” ”ΠΕΡΣΕΥΣ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΝ ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΞΕΙΣ» ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ «ΜΑΛΑΚΙΕΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ MAJESTIC ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΥΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΕΑ-ΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ-ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

  ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ (ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ) ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΠΕΛΕΚΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

  Υ.Γ.
  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ “ΕΥΜΟΛΠΟ” http://eumolpos.blogspot.com/ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Ιδιοκτήτης http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

  UFM
  Thaliastr. 10
  72461
  Germany

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο.Ε.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. [ 07.10.2008 16.00 ]

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Ο.Ε.Α.) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ" http://ravdouhoi.blogspot.com/

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

  http://ravdouhoi.blogspot.com/

  Στις Τρίτ., 07/10/08, έγραψε:
  Από: Θεοδωροs Προσηλιαs Θέμα: Ανάρτηση κειμένων της Ο.Ε.Α.! Προς: nearhosatt@gmail.com Ημερομηνία: Τρίτη, 7 Οκτώβριος 2008, 3:24

  Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ιστοσελίδας "Ραβδούχοι" για την αποκατάσταση της αληθείας επι της σκοπιμότητας συγγραφής των ημιαληθών κειμένων Β΄και Δ΄ Γενεάς της Ο.Ε.Α.._

  Επισημαίνουμε οτι και το κείμενο Γ΄ Γενεάς της Ο.Ε.Α. το οποίο δημοσιεύσατε (Απόδειξη Αυτοδημιουργίας Του Συμπαντικού Οργανισμού και Των Όντων) είναι επίσης Ημιαληθές κείμενο, με αναληθές στοιχείο τον "Προμηθεϊκό Ελληνισμό" των κειμένων Γ΄ Γενεάς "Υπερ Προμηθέως". Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο "Τρίτο Μάτι", τα μόνα 100% αληθή κείμενα της Ο.Ε.Α. είναι εκείνα της Α΄ Γενεάς "Υπερ Αρμονίας Περιβάλλοντος" και Ε΄ Γενεάς "Υπερ Συμπαντικού Οργανισμού". Επισημαίνουμε τα ανωτέρω διότι διαπιστώνουμε δόλιες προθέσεις των "Έψιλον", όπως του ιδιοκτήτου του "Ιστού Ε" Γεωργίου Δημητρακόπουλου, να χρησιμοποιήσουν τα Ημιαληθή κείμενα Β΄,Γ΄,Δ΄ Γενεάς της Ο.Ε.Α., δια να αποδείξουν ψευδώς οτι η Ο.Ε.Α. διευθύνεται απο τους Μασώνους και απο την Αρχιραββινεία Αθηνών.

  Καραγεωργίου Χρ. Χρ. Γιάννης, κλητήρας επιδόσεως της Ο.Ε.Α.,Βόλος-Ιωλκός._


  http://www.pa-sy-a.gr/diarkhs_enhmerwsh/2008/10/07/16-00/diarkhs_enhmerwsh_2008_10_07_16-00.htm#plohghsh_02

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ρε αδελφια ηρεμειστε.Τι γινεται εδώ περα. Πολύ μισος!Πω!Πω!Εμεινα με το στομα ανοιχτό μιλάμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/o-4032010.html

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

  ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ).

  ΠΑΠΑΝΑΚΟ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

  ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL Ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

  Υ.Γ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ).


  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  s-spyropoulos@pa-sy-a.gr
  ΤΗΛ. 6972-172090 ή 6972-571421

  (Όταν κοιμάμαι δεν σηκώνω το τηλέφωνο. Εάν δεν με βρήτε ξαναπάρτε μετά από μερικές ώρες. Το τηλέφωνό μου δεν κρατά τις αναπάντητες γιατί πρίν δύο χρόνια έπεσα σε μια λίμνη με χελώνες στον Βασιλικό κήπο όταν προσπάθησα να πιάσω μια για να την δείξω στα παιδιά μου, και εκτός του ότι έγινα ρεζίλι μου χάλασε το κινητό και πολύ αργότερα έχασε και την φωτογραφία που μου τράβηξε με το κινητό της η άδελφή μου, επαληθεύοντας το «ενός κακού μύρια έπονται». Ο Καραγεωργίου εντάσσεται και αυτός σε αυτό το ρητό.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Καραπερσεφόνη διέπραξες έγκλημα εναντίον των Ελλήνων και το σύμπαν θα σε τιμωρήσει, τώρα μπορείς να μπεις στο αιώνιο σκοτάδι της προδοσίας σου. Με αγάπη θα σου στείλουμε το λογαριασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. 1.

  ΤΑ ΟΕΟ-ΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΟΕΑ

  Ο ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΟΥΤΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΦΥΛΟ ΤΟΝ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

  ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΧΩΡΗ ΠΑΡΑΓΙΟ


  ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΠΙΑ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


  Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. 2.

  ΤΑ ΟΕΟ-ΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΟΕΑ

  Ο ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΡΟΧΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ

  ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΩΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΚΑΤΟ


  ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


  Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. 3.

  ΤΑ ΟΕΟ-ΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΟΕΑ

  Ο ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΣΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΖΟΒΟΛΙΟ

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ

  ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΓΚΕΚΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ


  ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΙΑ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


  Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. 4.

  ΤΑ ΟΕΟ-ΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΟΕΑ

  Ο ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΑΔΑ-ΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙΚΟ

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΚΟΝΤΟ

  ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΣΟ ΣΤΗΝ NIRVANA ΜΟΝΑΧΟ


  ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΙΑ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΛΙΘΙΑΝΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


  Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. 5.

  ΤΑ ΟΕΟ-ΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΟΕΑ

  Ο ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΘΕΜΙΔΑ-ΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΕΙΟ-ΠΑΓΙΚΟ

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΨΗΛΟ

  ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟ ΤΗΣ MAJESTIC ΠΟΝΗΡΟ


  ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΝΟΑΣ ΠΙΑ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ


  Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ

  ΚΑΝΕΝΑΣ - Ο.Ε.Α. = 1 - 0


  Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΤΡΩΤΟΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

  "ΚΑΝΕΝΑΣ" - Ο.Ε.Α. = 2 - 0


  ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΝΑΚΓΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  "ΚΑΝΕΝΑΣ" - Ο.Ε.Α. = 3 - 0


  Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΗΖΕΡ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΩΝ ΛΑ-ΛΑ.

  "ΚΑΝΕΝΑΣ" - Ο.Ε.Α. = ΑΠΕΙΡΟ - 0


  Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΜΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΒΑΣΤΡ/Ρ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ.

  ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΩΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΒΟΛΙΩΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ. ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ. ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΒΟΛΙΩΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΧΩΒΙΤΙΚΗ ΥΓΡΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ. ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΑΓΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝ. ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΙΑΧΩΒΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΗΣΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΝΤΙΦΕΓΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ»

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΦΑΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΠΟΡΝΗ Η Ο.Ε.Α.

  ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑ.ΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.

  ΤΑ 10+10 ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΑΤΑ Ή ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.

  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ.

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Ο ΚΑΡΑΒΟΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.

  ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 10+10 ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΔΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ:


  1ΟΝ
  ΨΕΥΔΟΣ 1Α : «Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΘΕΑΣ… ΒΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ».

  ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ 1Β : «Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΗΝ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ».

  1Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
  H «Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΗΝ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΘΕΑΣ… BURDA-PURGA (ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΒΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ - ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ «NSA» ΤΗΝ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. 2ΟΝ
  ΨΕΥΔΟΣ 2Α : ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΝΔΙΚΗ ΘΕΑ… ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ».

  ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 2Β : «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

  2Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΝΔΙΚΗ ΘΕΑ BURDA-PURGA (ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΒΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ - ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ) – ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

  ΚΑΙ «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΜΟΥΝΟ- ΒΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ Η ΟΕΑ-ΛΙΛΙΘ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΤΩΝ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

  ΟΙ 10+10 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΙΚΑ.

  ΚΑΡΑΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ.


  Υ.Γ.
  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑ-ΠΑΠΑ-ΠΑΠΑ-ΝΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ.

  Υ.Γ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ΠΟΛΛΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΣΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
  ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.


  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. “ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ”

  ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ;

  ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ:

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_3887.html

  ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

  Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΗΖΕΡ;

  ΕΧΕΙ KAI «ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΗΖΕΡ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ.

  ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ.

  ΜΕ ΤΑ ΜΕΗΖΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

  ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΗΖΕΡ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  Α!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΗΖΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ;

  Ε ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

  Ε ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΗΖΕΡ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ;

  ΑΝΤΕ, ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΗΖΕΡ ΕΧΕΙΣ;

  Ε, ΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΧΕΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΙΛΑΔΕΡΦΕΙΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.

  ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

  ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

  Ε, ΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΗΖΕΡ. ΣΩΣΤΑ.

  ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ.

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

  ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

  ΔΗΛΑΔΗ;

  ΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΗΖΕΡ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΗΖΕΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

  Α, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ, Ή ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

  Ε, ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.


  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………


  “ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΠΑΜ’ ΠΛΑΤΕΙΑ ()

  ΠΑΜ’ ΒΟΛΟ ()

  ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ()

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΗΖΕΡ (;)

  ΟΧΙ ΟΧΙ, ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΗΖΕΡ ΤΟΥ ΜΕΗΖΕΡ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ.

  Α, ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΗ ΑΚΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΕΙΕΣ.

  Α, ΚΑΛΟ.

  ΓΑΡΓΑΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ;

  ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ.

  ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ-ΧΟΝΤΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ «ΧΑΡΕΙ». ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ.

  ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ «ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΕ ΡΕ ΜΙΖΟΝΑ» «ΝΤΟ ΕΛΑΣΟΝΑ».

  ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ. ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Εγώ ξέρω σαν πολύ απειλούνε για δολοφονείες και δυστυχώς βλέπω μα το θεό σε ότι έχω ιερό να μην έχουμε καθόλου καλές εξελίξεις.Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ο αρχίδης αυτός το τράβηξε πολύ να πούμε και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία γιατί νομικά δεν σταματάει διότι τον καλύπτουνε οι μπάτσοι.Αυτός θέλει μια φορά μία καλή απόφαση,ένα γαμήσι και τελος.Απλά είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να πάρουμε και απόφαση ότι θα μπούμε μέσα.Αλλά αυτό θέλει.Ένα καλό ξεχείλιασμα να τελειώνει το παραμυθάκι.Ο Κάθε άγνωστος τρόμπας μας απειλεί.Τον βλέπω για πολύ πούτσα αλλα θα φάμε τα χρόνια μας ρε πούστη.Δεν λέει.Εκεί είναι η μαλακία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή