Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙ ΓΩΝΙΑΣ» ΠΟΥ ΔΙΕΞΕΠΕΡΑΙΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ 2003:

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΟΝ Η ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗ (Ἤ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (ΔΙΧΩΣ ΜΟΙΡΟΓΝΩΜΟΝΙΟΝ Ἤ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟΝ). ΣΤΗΝ ΛΥΣΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΩΝ, ΟΡΘΩΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ» ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩΝΟΣ. ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΛΙΣΘΗΣΙΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΙΣΘΗΣΙΝ ΓΝΩΜΩΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΗ ΜΕ ΠΑΚΤΩΣΙΝ ΓΝΩΜΩΝΩΣ ΕΠΙ ΚΑΝΩΝΩΣ (Ο ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ) ΚΥΡΙΟΙ …ΑΚΟΥΣΜΑΤΙΚΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ) ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΗΤΟΙ …ΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΫΡΚΕΖΙΚΟ ΥΠΟΝΟΜΟ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ «ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙΣ ΓΩΝΙΑΣ» ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΩΣ ΑΘΙΓΓΑΝΙΚΟΣ ΣΚΕΠΑΡΝΟΣ (ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ) Ο ΣΚΑΤΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟ ΣΚΥΒΑΛΟ, Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ «ΥΠΟΨΙΑΣΕ» ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙΣ ΗΤΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ;

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΔΗΛΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ (ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ):

«ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙ ΓΩΝΙΑΣ ΕΤΣΙ? ΣΤΗΝ ΛΥΣΙ ΑΥΤΗ (ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ) ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΙ ΕΓΩ (Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ). ΤΗΝ ΛΥΣΙ ΑΥΤΗ «ΕΚΛΕΨΕ» Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ «ΔΟΘΕΙΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ». Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ KAI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ «CHINESES», «CHEMISTS ENGINEERS», «KILL ALL THEM NOW» ΚΛΠ ΤΙΣ ΕΚΠΟΝΕΙ ΤΟ «ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ» Ἤ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΥ, ΒΛΑΚΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;

Ο Α-ΕΡΓΟΣ Α-ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ Α-ΠΤΥΧΙΩΤΟΣ ΚΗΦΗΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΥΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΙΚΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΠΤΥΧΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΙ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΗΦΗΝΟΕΙΔΩΣ ΤΗΝ ΓΟΝΕΪΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

Ο ΧΑΜΕΡΠΗΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΕΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΟΥΦΟΝΟΟΣ (ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΣ) ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΜΑΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ […], ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΤΥΧΘΗ ΕΡΩΤΙΚΩΣ, Ἤ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΕΠΤΥΧΘΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗ ΜΟΓΓΟΛΑ, Ο ΣΥΧΑΜΕΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΒΑΤΗΣ-ΕΡΠΕΤΟΓΑΜΗΣ-ΦΟΛΙΔΟΓΑΜΗΣ, ΟΝΠΕΡ ΔΙΧΑΛΩΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΕΟΛΕΙΧΟΥΝ.

Ο ΓΟΝΕΟΚΟΙΤΗΣ ΜΗΤΕΡΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΛΑΤΗΣ ΟΣΤΕΟΓΑΜΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙ «ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ -ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΗ- ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΝΙΟΤΕ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ» (!!!) ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΔΙΑ ΟΙΚΙΑ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ» (ΠΑΛΙ !!!), ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ «ΙΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΄ΦΑΓΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΦΥΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΔΗ ΗΛΙΚΙΑ». ΑΥΤΗ Η ΗΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΙ «ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ, ΥΠΟΔΗΛΟΙ ΜΗΤΡΟΛΑΤΙΚΕΣ / ΜΗΤΡΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΦΙΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ», ΔΙΟΤΙ Ο ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΝΥΜΦΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ, ΑΥΤΟΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥ. Ο ΟΡΟΣ «ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ» ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΣΚΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ FREUD KAI JUNG, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΟΙΔΙΠΟΔΑ, ΟΣΤΙΣ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΕΚΟΥΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΦΩ, ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΕΣΒΙΕΣ», ΕΝΩ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΠΦΟΥΣ ΠΟΡΡΩ ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.

Ο ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΑΡΚΟΥΔΟΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΣΚΩΛΗΞ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ-ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΞ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΣΤΙΣ -ΩΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΛΛ- ὍΠΟΤΕ ΕΞΕΛΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ-ΛΑΓΟΥΜΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ, ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΑΣΚΟΠΩΣ ΣΑΝ ΑΛΗΤΡΑ ΣΤΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΥΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΓΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ. ΣΑΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΗΑΣ» ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ, «ΓΚΑΡΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣΗΛΙΑ, ΚΟΠΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΙΕΡΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!!!» ΚΑΙ «ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ», ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΕΠΙΔΕΙΧΘΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΕΣ.

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΑRΑ-VIRUS, ΟΣΤΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ» ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΥΠΕΡΗΛΙΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ «ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ» ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΙΑ ΝΑ ΠΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ «ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ» ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ «Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΕΠΗ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ» ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ «ΑΜΕΣΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΗ». ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ.

ΠΕΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ-ΕΔΩ, ΥΠΑΝΔΡΟΕΙΔΗ ΚΡΥΠΤΟ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΚΡΥΦΘΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ: ΤΟ ΟΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΟΕΑ» ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΙΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΥΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ, ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ, ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ ΚΛΠ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΪΣΜΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΣΤΟ «ΚΛΕΙΔΩΜΑ» ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ (Ἤ ΜΕ ΜΑΣ Ἤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ). ΜΑΘΕ, ΜΕΤΑ-ΙΕΧΩΒΙΚΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΥ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙ-ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΩΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ Ἤ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΕΞΩΓΗΪΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΠΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ «ΚΑΛΕΣ» ΟΥΤΕ «ΚΑΚΕΣ», ΑΠΛΩΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ «ΚΑΛΟ» Ἤ «ΚΑΚΟ» ΡΟΛΟ. ΔΙΟΤΙ Η «ΟΕΑ» ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ «ΠΛΕΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΟΥΣ» ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΣΑΝ ΜΥΙΓΕΣ» ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ MATRIX, ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟ «ΕΞΩΤΑΤΟΝ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ MATRIX»? ΤΑ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΪΚΑ, ΔΥΪΚΑ, ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ, ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΨΕΥΤΙΚΟΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΚΥΛΙΝΔΡΟΕΙΔΗ» ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. «ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΥΓΞ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ»!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΦΥΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΗΣ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.

ΠΕΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ-ΕΔΩ, ΚΑΤΗΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΥΜΕΝΟ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟ ΚΝΩΔΑΛΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΜ-ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟ ΓΝΩΣΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΙΔΙΟΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΙΣ ΚΟΠΟΙΣ ΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ «ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΗ» ΣΑΝ ΕΞ-ΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟΣ ΙΟΣ – ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΡΑΣΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΩΝ. ΟΙ ΓΝΩΣΙΑΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΟΥ, ΗΣΙΟΔΟΥ, ΟΜΗΡΟΥ, ΟΡΦΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΚΡΟΝΙΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ» ΚΛΠ.

ΠΕΣΕ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ-ΕΔΩ, ΗΤΤΗΜΕΝΕ «ΕΓΚΑΘΕΤΕ» ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΟ «ΝΕΟ-ΙΕΧΩΒΙΚΟ ΜΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΕΑ» ΤΟΥ ΗΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΗΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ, ΚΕΝΗ ΣΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, ΩΣ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ «ΑΠΕΜΠΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΕΑ» ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ANTI-METATRON. Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΗΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΗΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΥΚΑΛΕΣΕ… ΜΑΘΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ἤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΟΝΟΣ ΔΙΑΛΕΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ …ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ «ΠΕΦΤΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ…

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η «ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΙ ΓΩΝΙΑΣ» ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…

ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

12 σχόλια:

 1. Η ο.ε.α. πεθανε. βρωμισε. σαπισε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να χαλαρώσουμε λίγο με τους δρακονιανούς...
  Αντε πια...
  pc-gadvad.blogspot.com/2009/12/metcn-collection-adult.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά Χριστούγεννα αδελφοί!
  Ο Θεός και ο Ιησούς να σας προσέχουν και να έχετε όλα τα αγαθά του Ισαακ του Αβραάμ και του Ιακώβ! Χρόνια Πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η μέθοδος τριχοτόμισης που παρουσιάζει η ΟΕΑ είναι ορθή, απλή, έξυπνη και βασίζεται σε ευκλείδια γεωμετρία. Η ολίσθηση γίνεται με ενιαίο πακτωμένο σύστημα γνώμονα και κανόνα και όχι με ολίσθηση γνώμονα επί κανόνα όπως λανθασμένως αναφέρεις. Ξαναδιάβασε τη λύση. Πιάνεσαι επιεικώς αδιάβαστος. Παρόλο αυτα η λύση δεν μπορεί να θεωρηθεί πρωτοποριακή διότι και ο Αρχιμίδης είχε πετύχει τριχοτόμιση με τη μέθοδο της νεύσεως. Η τριχοτόμιση θεωρείτε ακόμα πρακτικώς και θεωρητικώς αδύνατη μόνο για ορισμένες γωνίες (για παράδειγμα 60 μοιρών) με χρήση μόνο των εργαλείων του αδιαβάθμητου κανόνα και αδιαβάθμητου διαβήτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. οσον αφορά το άνωθεν σχόλιο,
  ο ευμολπος δεν το παίζει υπερεπιστημονας και μέλος οργάνωσης επιστημόνων παραστρατιωτικων κτλ με υποτιθέμενη συμπαντική γνώση, ακόμα και να αστοχεί σε κάποια σημεία δεν εχει τόσο σημασία, αντιθέτως σημασία έχει οτί αστοχεί ο εκπρόσωπος υπεροργανώσεως φωστήρας καραγεωργίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ἀπαντῶ στόν «ἀνώνυμο» ἀνθυποκαθηγητίσκο παραπάνω, μὲ τὸ μαλθακὸ στῦλ καὶ τὰ 7 ὀρθογραφικὰ μέσα σε 12 σειρές, ὁ ὁποῖος βρίσκει τη λῦσι τῆς ΟΕΑ «ὀρθή, ἁπλὴ καὶ ἔξυπνη».

  Τὸ «πακτωμένο σύστημα» ΦΧΨΩ+ΣFY εἶναι ἕνας γνώμων (ταῦ) ποὺ ὀλισθαίνει πάνω στὸ ἐπίπεδο, καὶ μάλιστα ἐκτελεῖ ταυτόχρονα περιστροφικὴ καὶ μεταφορικὴ κίνησι. Ὀλίσθησις γνώμονος στὸ ἐπίπεδο εἶναι ἀποῤῥιπτέα στὴ λῦσι προβλημάτων. (Στὴν οὐσία ὀλίσθησι στὸ ἐπίπεδο ἰσοδυναμεῖ μὲ ὀλίσθησι ἐπὶ πολλῶν κανόνων ταυτόχρονα).

  Τὸ διανοητικό σου ἐπίπεδο δὲν σοῦ ἐπέτρεψε νὰ δῇς ὅτι τὸ σύστημα γνώμων-κανὼν δὲν εἶναι παρὰ ἕνας …γνώμων. Γενικῶς ὁ γνώμων εἶναι ἐξ ὁρισμοῦ καὶ κανών, καὶ ὅσους κανόνες καὶ νὰ πακτώσουμε ἐπάνω του, δὲν παύει νὰ ᾖναι γνώμων. Γεωμετριστί: Χωρὶς Βλάβη τῆς Γενικότητος. Ἡ ΟΕΑ πακτώνει τὸν κανόνα ΦΧΨΩ γιὰ νὰ ᾖναι πιό εὐδιάκριτα τὰ εὐθύγραμμα τμήματα. Αὐτὸ ποὺ ἔκανε μὲ τὸν γνώμονα ΦΧΨΩ+ΣFY θὰ μποροῦσε νὰ τὸ εἶχε κάνει μόνο μὲ τὸν γνώμονα ΣFΥ (ἂν ᾖταν μεγαλύτερος), ὁμοίως καὶ ἀπαραλλάκτως.

  Γενικῶς ἀπαγορεύονται οἱ ὀλισθήσεις σὲ μαθηματικὲς ἀποδείξεις, ὅπως μάθαμε στὸ δημοτικό. Δὲν κάνουμε ζωγραφικὴ ἀλλὰ ἐπιλύουμε προβλήματα μὲ ἀναλυτικὸ τρόπο.

  Ἂν ἐσὺ ἐνετυπωσιάσθης τόσο πολὺ μὲ τὴν (σχεδιαστική) λύσι τῆς ΟΕΑ, θεώρησέ την ὡς ἀνταμοιβή σου.

  Τελικῶς πιάστηκες ἐσὺ ἀδιάβαστος (καὶ …πῆγες καὶ ἀδιάβαστος) καὶ ἀπεδείχθης ἐπιεικῶς ἡμιμαθὴς καὶ μή ἐπιεικῶς ἀμαθής!

  ΥΓ: Πρέπει νὰ μὲ συμπαθῇς ἂν μὴ τὶ ἄλλο διότι μόνον ἐγὼ κατάφερα νὰ κάνω τη μητέρα σου ηὐτυχισμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟΜΕΑΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

  ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η Ο.Ε.Α.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.11.28 00:00 ]

  Η ΘΗΛΥΚΙΑ "]+[ ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ" Ή ΨΕΥΔΟ-ΙΕΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΟΜΑΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ http://perseysteam.blogspot.gr ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΙΑΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α. Ή ΨΕΥΔΟ-ΟΜΑΔΟΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΨΟ.ΨΕ.ΨΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΥΒΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

  http://perseus.pa-sy-a.gr/2010/01/20/00-00/pa-sy-a_perseus_2010-01-20_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πανικός και πυκνή ομίχλη στα ιαχωβικά προβοκατόρικα πρακτοράκια. Το φως της λογικής και ελληνικής νοημοσύνης τα κατεδάφισε οριστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΕΜΑ: Η ΠΟΥΤΑΝΕΙΑ (ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ) ΤΗΣ ΟΕΑ

  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΕΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

  ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ.

  ΧΑΜΟΣ.

  ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΙΑΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ).

  ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ !

  ΦΟΒΕΡΟ.

  ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

  ΙΣΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΣΤΟN ΚΟΥΚΟΥΤΣΑ 13-4

  Σ.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ.

  ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΜΑΥΡΙΔΕΡΕ) ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ (ΚΟΝΤΕ)

  ΘΕΜΑ: "2012 - Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΩΛΟΥ"

  ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Η ΝΕΑ οεα-ικη ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΩLYWOOD ΜΕ ΤΙΤΛΟ "2012 - Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΩΛΟΥ"

  ΟΠΟΥ ΧΥΝΕΙ Ο ΒΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΩΛΟΒΥΖΟΥΔΕΣ

  ΕΧΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΒΩΛΟΣ ΤΟΥ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………

  Σ.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ BY ORION MASONIC VERSION


  "ΕΧΥΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ" - (ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ οεα )
  11 Νοεμβρίου 2009 16:33

  Σ' ΕΧΩ ΧΥΣΕΙ
  ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ
  ΤΑ βΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ
  ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΑ
  Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ' ΑΠΑΤΑ


  "ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ" - (οεα-ικο ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ)
  11 Νοεμβρίου 2009 16:31

  ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
  ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗ
  ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΑ
  ΖΗΤΩ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ
  ΖΗΤΩ Ο ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟΣ ΜΑΣ Ο βΩΛΑΡΙΝΟΣ

  "Ο ΚβΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ." – οεα-ικη μασωνικη ΔΙΔΑΧΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή