Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ (ΤΡ)ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ ΑΝΔΡΩΝ»:

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ, ΤΟ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ e-mail erikpros@yahoo.gr ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.], ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΤΙΣΙ (!;;;;!)

http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2009/06/25/05-00/pa-sy-a_aristofanhs_2009-06-25_05-00.htm#plohghsh_02

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ: «ΑΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ» - «Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ (;!;)

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΧΑΙΡΕΤΕ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΤΕ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣΗΛΙΑ.

Ο ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ E-MAIL ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ - ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΟΜΩΣ «ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ» ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΤΟ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» EMAIL, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ «ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ» ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗΝ ΜΟΡΦΗΝ PDF, ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου